Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαλε το μακιγιάζ αλλά έβαλε... φίλτρα στο πρόσωπό της

Δείτε την φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβγαλε το μακιγιάζ αλλά έβαλε... φίλτρα στο πρόσωπό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξύπνησε με παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα και αποφάσισε αντί να βάλει μακιγιάζ στο πρόσωπό της να παίξει με τα φίλτρα του instagram

Παρά το γεγονός πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα γενικά και τρέχει συνεχώς για δουλείες από εδώ κι από εκεί, προ καραντίνας εννοείται καταφέρνει και διατηρείται σε απίστευτη φόρμα - δείτε την δίαιτά της εδώ - χωρίς καν ένα μαύρο κύκλο.

Ενώ μας αρέσει να την βλέπουμε αμακιγιάριστη, λοιπόν, σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία που ναι μεν ήταν αλλά δεν φαινόταν πολύ γιατί το φίλτρο στο instagram την κάλυπτε!

Δείτε την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τα φίλτρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς μακιγιάζ

Η τρυφερή εικόνα που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και δεν περιμέναμε - «Αγάπη, αγκαλιές»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και περίπου δυο εβδομάδες ήταν «εξαφανισμένη» από το Instagram, καθώς δεν έκανε ούτε μια ανάρτηση. Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη για το λόγο που συνέβη αυτό, ανέβασε μια πολύ τρυφερή εικόνα που δεν περιμέναμε. «Αγάπη, αγκαλιές», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το μοντέλο μέσα από μια ανάρτηση της, θέλησε να μας εμψυχώσει και να περάσει το μήνυμα πως θα περάσουμε και αυτή την δυσκολία με την πανδημία του κορωνοϊου, που έχει δει τεράστια εξάπλωση σε παγκόσμιο επίπεδο, με αγάπη και χαμόγελα.

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τηρεί τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και παραμένει στο σπίτι της με σκοπό τον περιορισμό του ιού, αλλά και για να προστατευτεί η ίδια και να μην κολλήσει εκείνη αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Το μοντέλο που διατηρεί έναν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στην ελληνική showbiz, τις δυο τελευταίες εβδομάδες είχε «εξαφανιστεί» από το Instagram και δεν αναρτούσε καμία φωτογραφία της, ούτε ιστορία στο λογαριασμό της.

Ωστόσο, μετά την επιστροφή της ανέβασε και αυτή την τρυφερή φωτογραφία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφού επέστρεψε, και είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από με αφορμή την 25η Μαρτίου, ανέβασε στον λογαριασμό της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, θέλοντας να περάσει ένα όμορφο μήνυμα. «Αγάπη, χαμόγελα, αγκαλιές, ελπίδα, πίστη και αισιοδοξία», έγραψε στην ανάρτηση της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram