Τι κάνει η Σία Κοσιώνη πριν πάει στον ΣΚΑΙ; Αποκάλυψη

Δεν σας πάει το μυαλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι κάνει η Σία Κοσιώνη πριν πάει στον ΣΚΑΙ; Αποκάλυψη

Η Σία Κοσιώνη παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε σε καραντίνα συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αφού παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων! Τι κάνει όμως πριν βρεθεί εκεί; Το αποκάλυψε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μα φυσικά χαζεύει τα παιδιά της όπως έγραψε και η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίες που ανέβασε πριν από λίγη ώρα! Η Σία Κοσιώνη εκτός από άριστη επαγγελματίας είναι και μια κλασική χαζομαμά και δεν το κρύβει.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη

Σία Κοσιώνη τι κάνει πριν τον ΣΚΑΙ

Ωστόσο, τα πρωινά πάει και βόλτες! Ο φακός του Youweekly.gr προσφάτως την τσάκωσε με τον Κώστα Μπακογιάννη. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία στον ΣΚΑΙ και η αποκάλυψη - «Αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά...»

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, με μια φωτογραφία της από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. «Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μένει και η ίδια στο σπίτι μαζί και με την οικογένεια της, με σκοπό να προστατεύσει την υγεία της, αλλά και να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του σταθμού για να ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την φονική πανδημία που έχει «χτυπήσει» πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά λέει στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να μην κολλήσουν κορωνοϊό και με την σειρά του κολλήσουν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η παρουσιάστρια μαθαίνει καθημερινά όλα τα γεγονότα και είναι πολύ καλά ενημερωμένη.

Βέβαια, να πούμε πως έχει τύχει να «σπάσει» και η ίδια την καραντίνα με το γιο της και να πάνε για περίπατο στην εξοχή. Ωστόσο, χωρίς να έρθουν σε επαφή με κόσμο και κλειστούς χώρους.

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη από το ΣΚΑΙ

Χθες, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τον ΣΚΑΙ. Αποκάλυψε πως πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά το κανάλι. Στην ανάρτηση της έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια:

«Μοιάζει με ψέμα, αλλά σαν σήμερα πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά ο ΣΚΑΪ. Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας. Μαζί θα την περάσουμε κι αυτή. Το ένα εκατομμύριο τηλεθεατών που μας εμπιστεύτηκαν τον κρίσιμο μήνα που πέρασε είναι η καλυτερη απόδειξη. Και το καλύτερο δώρο. Ευχαριστούμε και... συνεχίζουμε! #skai #anniversary #14yearsold #together #thankyou».