Η Κατερίνα Καινούργιου έβαψε μόνη τα μαλλιά τη και... ιδού!

Τα κατάφερε ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου έβαψε μόνη τα μαλλιά τη και... ιδού!

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαψε μόνη τα μαλλιά τη και... ιδού. Η παρουσιάστρια του Open αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά της στο σπίτι, λόγω της κατάστασης που ζούμε και δεν υπάρχουν κομμωτήρια.

Μετά το κλείσιμο των κομμωτηρίων και των κέντρων αισθητικής, οι γυναίκες καλούνται να ασχοληθούν μόνες τους με τα μαλλιά και τα νύχια τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να έκανε για αρκετές ημέρες υπομονή, όμως σήμερα πήρε βαφές και αποφάσισε να βάψει τη ρίζα των μαλλιών της.

Η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει μόνη λύση στο πρόβλημά της και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας μα το πριν και το μετά. Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό μένει στο σπίτι του συντρόφου της για να μην είναι μόνη της, ενώ οι δυο τους κλείσανε μαζί ένα χρόνο.

Όπως θα δεις, τα κατάφερε μια χαρά.

Κατερίνα Καινούργιου μαλλιά

Πως να βάψεις τα μαλλιά σου μόνη σου σαν την Κατερίνα Καινούργιου

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις την μάρκα βαφής και την απόχρωση που θα χρησιμοποιήσεις. Αν δε γνωρίζεις τι να πάρεις μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στην κομμώτρια σου.

Αν έχεις πυκνά και μακριά μαλλιά καλό είναι να πάρεις δύο κουτιά βαφές σε περίπτωση που ξεμείνεις. Αλλά και πολλά μαλλιά να μην έχεις, πάρε δύο καλού κακού.. (το λέω γιατί την έχω πάθει και εγώ και πάρα πολλές γυναίκες…)

Φόρα παλιά ρούχα εννοείται, γιατί οι λεκέδες από την βαφή είναι άτιμοι, βάλε προστατευτικά γάντια οπωσδήποτε και πάμε να ξεκινήσουμε.

Σε ένα μπολ, ανάμιξε την βαφή με το οξυζενέ που θα βρεις μέσα στο κουτί, με την βοήθεια ενός πινέλου που θα προμηθευτείς από ένα μαγαζί με προϊόντα ομορφιάς. Πριν ξεκινήσεις να περνάς την βαφή, βάλε γύρω από το κεφάλι σου λίγη βαζελίνη ώστε να μην λερώσεις το δέρμα σου από την βαφή.

Χώρισε τα μαλλιά σου στα 4 κάνοντας ένα σταυρό. Κάνε μια χωρίστρα στην μέση μέχρι πίσω και άλλη μια χωρίστρα από το ένα αυτί στο άλλο. Αφού κάνεις τις χωρίστρες πέρνα μια καλή ποσότητα βαφής στις ρίζες. Μετά πάρε ένα ένα τα κομμάτια που έχεις χωρίσει με τη σειρά και άρχισε να κάνεις μικρές χωρίστρες ώστε να περάσεις τις ρίζες. Αφού τελειώσεις με όλες τις ρίζες σου βάψε τα υπόλοιπα μαλλιά. Χώρισε τα μαλλιά σε (όχι πολύ χοντρές) τούφες και άπλωσε βαφή πάνω τους. Με μια χτένα, άρχιζε να χτενίζεις τις τούφες που έχεις περάσει την βαφή ώστε να απλωθεί καλύτερα. Αφού τελειώσεις και με τις άκρες κάνε μασάζ σε όλο το κεφάλι ώστε να απλωθεί τέλεια η βαφή. Τσέκαρε το κουτί της βαφής σου και δες πόσα λεπτά πρέπει να μείνει η βαφή στα μαλλιά σου. Συνήθως είναι 30-40 λεπτά. Άσε την βαφή λοιπόν όσα λεπτά λέει στο κουτί. Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο