MasterChef Highlights: Ένας καβγάς και μια αποχώρηση! - Ποιος "ξαναχτύπησε";

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Ένας καβγάς και μια αποχώρηση! - Ποιος

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Δυστυχώς ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε, ενώ ένας "χτύπησε" ξανά. Μάλιστα είχε και ένα καβγά στον εξώστη. Διαβάστε όλα όσα έγιναν.

Μια αποχώρηση είχαμε χθες στο MasterChef με έναν επίδοξο chef να βγαίνει εκτός του παιχνιδιού μαγειρικής του Star. Σας τα έχουμε όλα.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιώργος για 3η φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη για πρώτη φορά και ο Ηρακλής για 5η συνεχόμενη, φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και βρέθηκαν «ετοιμοπόλεμοι» για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα.

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, είναι το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι τα κύρια στοιχεία, που θα αναζητήσουν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμη και του Ηρακλή

Τελικά ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε ήταν ο Ηρακλής μιας και έκανε την χειρότερη αντιγραφή, ενώ μάλιστα στο πιάτο του βρέθηκε και ένα κόκκαλο γεγονός που σχολίασαν οι κριτές.

MasterChef Highlights: Η Κατερίνα "ξαναχτυπά"

Η Κατερίνα Λένη, γι’ ακόμα μία φορά στο MasterChef, έβαλε στο στόχαστρο της την Ντέμη Γεωργίου και τον Γιώργο Λασκαρίδη, σε συζήτηση που είχε με τον Ηρακλή Αποστολίδη.

«Καιρός είναι η Ντέμη να αποδείξει την αξία της. Πολύ λαχανικό, φτάνει τώρα… Η Ντέμη λόγω συγκυριών έχει σταθεί τυχερή διότι πίσω από άλλες παρασκευές και από άλλα άτομα κρύβεται στην ουσία κι έχει φτάσει λίγο πριν τη δεκάδα. Δηλώνει βίγκαν και κερδίζει μια ασυλία με τυριά, εμένα με βάζει σε σκέψεις όλο αυτό το πράγμα

Μίλησα με τον Γιώργο γιατί θεώρησα, σε ανθρώπινο επίπεδο, να του πω κάποια πράγματα. Γιατί το έκανε αυτό χθες με το φύλλο καπουτσίνο , Γιώργος είναι αυτός… Το γεγονός ότι το έκανε, δεν το παραδέχτηκε, δεν το είπε, αυτό είναι ο χαρακτήρας του Γιώργου. Είναι και αυτό ένας είδος στρατηγικής», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λένη.

«Είναι ύπουλος και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους άλλους. Ότι κάνει τόσο καιρό εδώ κι έχει φανεί αυτό», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης. Δείτε ωστόσο και τα όσα σχολίασε το twitter για την Κατερίνα!

Είχαμε καβγά στον εξώστη του MasterChef

Σταυρός και Κατερίνα έστησαν καβγά στον εξώστη την ώρα που οι συμπαίκτες τους έδιναν την δική τους μάχη για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Τα «αίματα» άναψαν όταν η Κατερίνα με θράσος του πέταξε την ατάκα ότι δεν θα είναι στην πεντάδα και ότι σε εκείνη οφείλει το γεγονός ότι παραμένει ακόμη στο παιχνίδι.

Τότε ο Σταύρος άρχισε την πλάκα και ξεκίνησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα για το παιχνίδι, την Κατερίνα και την πεντάδα