Ο Χριστός! Κουρεύτηκε γουλί ο Σταύρος Θεοδωράκης - "Αχ ρε Τσιόδρα"

Η κόρη του τον ανέλαβε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χριστός! Κουρεύτηκε γουλί ο Σταύρος Θεοδωράκης  -

Ο Χριστός! Αυτό μας ήρθε να πούμε με το κούρεμα του Σταύρου Θεοδωράκη, που είναι πλέον γουλί. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε τον ακούμε να λέει "αν ρε Τσίοδρα" αναφερόμενος φυσικά στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας. που καθημερινά μας ενημερώνει για τις νέες εξελίξεις με τον ιό.

Ας πάρουμε τα πράγματα, από την αρχή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον βλέπουμε να τον κουρεύει κυριολεκτικά με την ψιλή, η κόρη του Αργυρώ, η οποία παρεμπιπτόντως είναι μια κούκλα, όπως θα διαπιστώσετε και στις παρακάτω εικόνες.

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός λοιπόν μένει και αυτός σε καραντίνα, λόγω του ιού και της απαγόρευσης που έχει φέρει και όπως λέει και στο βίντεο δοκιμάζει "κάθε μέρα νέα πράγματα".

"Αχ ρε Τσιόδρα" κουρεύτηκε γουλί ο Σταύρος Θεοδωράκης

"Δημιουργικά, διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα...Αχ ρε Τσιόδρα αχ" ακούγεται να λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο μας δείχνει την κομμωτική που έγινε στο σπίτι του.

Άλλωστε να πούμε ότι γενικά, καθώς είναι κλειστά καταστήματα και κομμωτήρια είχαμε πολλά κουρέματα... από το σπίτι αυτές τις ημέρες, με τους διάσημους κύριους και τις κυρίες, μαζί ή με παρέα να αναλαμβάνουν το μαλλί. Μάλιστα η Μαρία Ηλιάκη έκανε και μια χιουμοριστική ανάρτηση δείχνοντάς μας πως θα είναι τα μαλλιά μας, μετά και την καραντίνα. Μπορείτε να δείτε εδώ την θεϊκή φωτογραφία που ανέβασε.

Από την μεριά του ο Σταύρος Θεοδωράκης στην δική του ανάρτηση έγραψε τα εξής:

"Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι"

Ορίστε και το ποστ