Ανατριχιαστικό το κείμενο της Μελίνας Ασλανίδου

Το μήνυμα που έστειλε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστικό το κείμενο της Μελίνας Ασλανίδου

Ανατριχιαστικό ήταν το κείμενο της Μελίνας Ασλανίδου που θέλησε να μοιραστεί με τους αγαπημένους της ακόλουθους. Το μήνυμα που έστειλε στο Instagram προκάλεσε ρίγος. Εσείς το είδατε;

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και έχει φέρει ανησυχία και άγχος σε όλους.

Οι περισσότεροι από εμάς ακριβώς για αυτό το λόγο το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Το ίδιο κάνει και η αγαπημένη τραγουδίστρια, μόνο που αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί κάτι διαφορετικό.

Το ανατριχιαστικό κείμενο που έστειλε η Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου, έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα πολύ ηχηρό και σημαντικό μήνυμα που είδε και της έκανε εντύπωση.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά, "Αποκοιμηθήκαμε σε έναν κόσμο και ξυπνήσαμε σε έναν άλλο. Ξαφνικά η Disney είναι εκτός μαγείας. Το Παρίσι δεν είναι πια ρομαντικό, η Νέα Υόρκη δεν στέκεται πια, το κινεζικό τείχος δεν είναι πλέον φρούριο, και η Μέκκα είναι άδεια. Οι αγκαλιές και τα φιλιά γίνονται ξαφνικά όπλα, και το να μην επισκέπτονται γονείς και φίλους γίνεται πράξη αγάπης.

Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι η δύναμη, η ομορφιά και τα χρήματα είναι άχρηστα και δεν μπορούν να σου πάρουν το οξυγόνο για το οποίο παλεύεις. Ο κόσμος συνεχίζει τη ζωή του και είναι όμορφος. Βάζει μόνο ανθρώπους σε κλουβιά. Νομίζω ότι μας στέλνει μήνυμα: "Δεν είσαι απαραίτητος. Ο αέρας, η γη, το νερό και ο ουρανός χωρίς εσένα είναι μια χαρά. Όταν επιστρέψετε, θυμηθείτε ότι είστε καλεσμένοι μου. Όχι οι αφέντες μου"".

Μελίνα Ασλανίδου ανατριχιαστικό κείμενο