"Χτύπησε" ξανά ο Μάνος Παπαγιάννης - Δείτε σε ποιον έκανε φάρσα

Ούρλιαξε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Νέο "θύμα" βρήκε ο Μάνος Παπαγιάννης που έκανε μια ακόμα φάρσα στα μέλη της οικογένειάς του. Ποιος είναι αυτός που αιφνιδίασε αυτή τη φορά; Ο ίδιος ανέβασε μάλιστα και το επικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη και τα παιδιά τους μένουν σπίτι και φαίνεται να το απολαμβάνουν, καθώς έχουν αναρτήσει ορισμένα βίντεο τα οποία είναι χιουμοριστικά και μας φτιάχνουν την διάθεση, όταν τα βλέπουμε.

Ο ηθοποιός, που συχνά πυκνά κάνει "χουνέρια" στην οικογένεια θέλησε να αιφνιδιάσει ένα ακόμα άτομο αυτή την φορά - μην ξεχνάμε και το πως είχε κατατρομάξει την γυναίκα του που κόντεψε να του φέρει την σκούπα στο κεφάλι.

Στο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram λοιπόν τον βλέπουμε να τρομάζει την κορούλα του, ενώ στην εικόνα είναι και η μαμά της, η οποία βέβαια φάνηκε πιο ψύχραιμη από την μικρή. Μάλλον θα έχει συνηθίσει!

"Τι να κάνω πχια;;;;; @aggelikidaliani #funnyvideos #funny #familytime #familia" έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός που μόλις μπήκε στο δωμάτιο προκάλεσε το ουρλιαχτό της μικρής.

Ορίστε και η φάρσα του

Από την φάρσα που έκανε στην κόρη του ο Μάνος Παπαγιάννης στο επικό βίντεο με τον μικρό της οικογένειας

Όπως σας είπαμε και παραπάνω ο Παπαγιάννης που είναι σε καραντίνα στο σπίτι, όπως άλλωστε όλοι μας, έχει κάνει διάφορες αναρτήσεις με τα μέλη της οικογένειας και τα παιχνίδια που παίζουν μέσα στο σπίτι.

Σε ένα άλλο βίντεο λοιπόν τον βλέπουμε με τον γιο του να παίζουν ένα βιντεοπαιχνίδι και ο μπαμπάς να πηγαίνει τον μικρό πέρα δώθε, ώστε να συγχρονίζεται με αυτό που παίζει. Ο ίδιος έγραψε στο ποστ του ότι "ζαλίστηκα και εγώ".

Δείτε το επικό στιγμιότυπο