«Όλη η φάση είναι αστεία» - Το νέο καυστικό σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Κανάκη

Τι είπε για την κόντρα τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όλη η φάση είναι αστεία» - Το νέο καυστικό σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Κανάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», έκανε ένα νέο καυστικό σχόλιο για την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες με τον άλλοτε κολλητό του, Αντώνη Κανάκη, ξεκαθαρίζοντας πως όλη αυτή η φάση του φαίνεται αστεία.

Μία ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου περίμενε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έξω από τα στούντιο του Ant1, λίγο πριν ξεκινήσει τη χθεσινοβραδινή του εκπομπή.

Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε με μάσκα στο πρόσωπο τηρώντας τους κανόνας προστασίας που έχουν επιβληθεί και μίλησε με χιούμορ και ευχάριστη διάθεση στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

Ο ίδιος φάνηκε να μη θέλει να σχολιάσει το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τον Αντώνη Κανάκη, και για το λόγο αυτό είπε απλά:

«Προσπαθώ να βγαίνω όσο γίνεται πιο προσεκτικά. Προσπαθώ να βγαίνω όσο πιο λίγο γίνεται γιατί λόγω των κιλών πρέπει να προσέχω.

Όλη η φάση είναι πολύ αστεία. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Κάνω μία ειδική δίαιτα θα σου τη δώσω άλλη στιγμή. Φιλιά σε όλους»!

Η τελευταία απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντώνη Κανάκη

"Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα [...] Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό" είχε πει ο Κανάκης μεταξύ άλλων (μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ).

Ο Αρναούτογλου είχε αντιδράσει με την σειρά του και μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αργότερα ήρθε και η απάντησή του από τον αέρα της δικής του εκπομπής.

"Για να μη γελιόμαστε, περιμένετε να απαντήσουμε ή καλύτερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο Youtube για να σώσει και το Youtube κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή' είχε πει μεταξύ άλλων.