Δυσάρεστα νέα για Meghan Markle και Πρίγκιπα Χάρι

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστα νέα για Meghan Markle και Πρίγκιπα Χάρι

Δυσάρεστα νέα για Meghan Markle και πρίγκιπα Χάρι. Τι συνέβη και ποιο λόγο δεν είναι καλή η είδηση για το πρώην βασιλικό ζεύγος που έχει κάνει πλέον το νέο του ξεκίνημα στη δική του ζωή και ακολουθεί τα πρώτα του βήματα;

Στόχος κάποιον επιτήδειων έγιναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Πριν μερικές ημέρες το πρώην βασιλικό ζεύγος πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το όνομα του φιλανθρωπικού οργανισμού, μιας και το sussexroyal δεν τους ανήκει πλέον και έφερε την ρήξη στη σχέση με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Εν μέσω της πανδημίας λοιπόν το πρώην βασιλικό ζεύγος ανακοίνωσε το Archewell και τόνισαν πως έχουν καταχωρηθεί όλα τα ηλεκτρονικά μέσα σχετικά με αυτό.

Ποια είναι τα δυσάρεστα νέα για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι

Ένα από τα επόμενα βήματα τους είναι και το www.archewellfoundation.com, το οποίο αργά χτες έπεσε θύμα χάκερ και κπαρέπεμπε στο τραγούδι Gold Digger, του Kanye West, που δεν είναι καθόλου τυχαίος τίτλος καθώς σε ελεύθερη μετάφραση στα στα Ελληνικά ερμηνεύεται ως τυχοδιώκτρια.

Μόλις οι χρήστες το πήραν είδηση, τα σχόλια κάτω από το τραγούδι, ήταν γεμάτα μίσος με έναν χρήστη να γράφει:

Όποιος το έκανε αυτό είναι ιδιοφυΐα άλλος καλούσε τον Χάρι να το βάλει στα πόδια.Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσα ν και την ελληνική προέλευση της νέας τους προσπάθειας.

“Η ιδέα του Arche -τηνς ελληνικής λέξης που σημαίνει ‘πηγή δράσης’- προέκυψε από το Sussex Royal. Συλλάβαμε αυτό το κόνσεπτ για έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που ελπίζαμε μια μέρα να χτίσουμε και έγινε έμπνευση και για το όνομα του γιου μας. Θέλαμε να κάνουμε κάτι με νόημα, που να έχει αξία” είπε το βασιλικό ζεύγος στην εφημερίδα Telegraph.

Αυτή τη στιγμή το site είναι και πάλι ανενεργό. Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό και το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε η Μέγκαν Μαρκλ και την οδήγησε στο να φύγει από το παλάτι.