Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτο! 'Εβαψε τα μούσια του live στο Πρωινό

Αναφέρθηκε και στο Just the 2 of Us

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτο! 'Εβαψε τα μούσια του live στο Πρωινό

Απίστευτο και όμως αληθινό το γεγονός ότι ο Νίκος Κοκλώνης έβαψε τα μούσια του live στον αέρα του Πρωινό. Ο γνωστός παρουσιαστής με χιούμορ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως βάφει και τα μαλλιά του.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό του ΑΝΤ1, από το σπίτι του. Ο ίδιος όπως όλοι μας μένει σπίτι και προστατεύει τον εαυτό του αλλά και τους γύρω του.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως περνάει την ώρα το και αν μάλιστα υπάρχει και κάποια φορά που βγήκε έξω από το σπίτι για κάποια απαραίτητη ανάγκη.

Ο Νίκος Κοκλώνης βάφει live τα μούσια του στο Πρωινό

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως τόσο καιρό ζούσε παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ωστόσο εκείνος έφυγε και τώρα είναι μόνος του μέσα στο σπίτι. Μάλιστα είπε πως βαριέται αρκετά και το έχει ρίξει όπως όλοι μας στο φαγητό.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως βγήκε πριν λίγες ημέρες από το σπίτι για να πάει στο κανάλι και ένιωσε λες και βγαίνει έξω για να κάνει διακοπές. Μάλιστα εκεί έκανε και μια μικρή αποκάλυψη πως στις 21 του μήνα θα έχει ξανά γύρισμα για το Just the 2 of us, λαμβάνοντας φυσικά τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Δείτε εδώ και το παράπονο που είχε πριν λίγες ημέρες για την καραντίνα

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως μπορεί να κάνει κάποιες ασκήσεις στο σπίτι, αλλά το έχει ρίξει και στο φαγητό αρκετά, μιας και δεν έχει τι άλλο να κάνει.

Ο Νίκος Κοκλώνης που διαθέτει χιούμορ δεν δίστασε να βάψει και τα μούσια του on air. Όπως είπε τώρα που δεν βλέπει τον καλό του φίλο Τρύφωνα, κάνει μόνος αυτή την διαδικασία.

Μάλιστα όπως είπε έβαψε και τα μαλλιά του μόνος του και ετοιμάζεται να τα βάψει ξανά για να είναι έτοιμος για το γύρισμα που θα έχει σε λίγες ημέρες.

Δείτε το βίντεο: