Κίνηση ματ από William και Kate - Δεν φαντάζεστε τι "έκλεψαν" από τον Harry και την Meghan

Μια κίνηση που θα τους κάνει καλό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κίνηση ματ από William και Kate - Δεν φαντάζεστε τι

Κίνηση ματ από William και Kate, δεν φαντάζεστε τι "έκλεψαν" από τον Harry και την Meghan. Μια πολύτιμη βοήθεια που θα σίγουρα θα τους κάνει καλό στο κοινωνικό τους προφιλ, καθώς είναι ένα πολύτιμος συνεργάτης.

Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle άφησαν πίσω τους την βασιλική οικογένεια και εγκατέλειψαν το λογαριασμό τους στο Instagram, επειδή το username περιείχε τον όρο “royal” που τους απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ να χρησιμοποιούν και έτσι πλέον έχουν ξεκινήσει την δική τους μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Ωστόσο με αφορμή αυτό William και Kate βρήκαν έναν τρόπο να κλέψουν έναν πολύτιμο συνεργάτη τους, ο οποίος θα τους βοηθήσει με τα social media τους.

Ποιον έκλεψαν William και Kate από τον Harry και την Meghan

Ανάμεσα στο προσωπικό που αναγκάστηκαν να αποδεσμεύσουν στη Βρετανία, που πλέον δεν είναι και ο μόνιμος τόπος κατοικίας τους, ήταν ο social media manager τους, David Watkins, ο άνθρωπος που έκρυβε την επιτυχία πίσω από το προφίλ @sussexroyal.

Η επιτυχία και τα αποτελέσματα της δουλειάς του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους William και Kate, οπότε πλέον ο Watkins εργάζεται για εκείνους σύμφωνα με το προφιλ του στο LinkedIn.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με το πριγκιπικό ζεύγος Harry & Meghan, το @sussexroyal κατάφερε να έχει ένα κοινό 11,3 εκατ. ακολούθων στο Instagram σε μικρό χρονικό διάστημα.Δείτε καιμια ανήκουστη είδηση για την Ελισάβετ που έγινε viral

Από την άλλη Meghan και Harry δεν περνάνε τόσο καλά, αφού κάποιοι χάκαραν το site τους.Πριν μερικές ημέρες το πρώην βασιλικό ζεύγος πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το όνομα του φιλανθρωπικού οργανισμού, μιας και το sussexroyal δεν τους ανήκει πλέον και έφερε την ρήξη στη σχέση με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Εν μέσω της πανδημίας λοιπόν το πρώην βασιλικό ζεύγος ανακοίνωσε το Archewell και τόνισαν πως έχουν καταχωρηθεί όλα τα ηλεκτρονικά μέσα σχετικά με αυτό. Ωστόσο κάποιοι φρόντισαν να χακάρουν το σάιτ τους.