Απολαυστικός ο Κώστας Μυλωνάς - «Με τον κορωνοϊό έπεσαν οι μάσκες»

Η σπάνια συνέντευξή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απολαυστικός ο Κώστας Μυλωνάς - «Με τον κορωνοϊό έπεσαν οι μάσκες»

Ο Κώστας Μυλωνάς παραχώρησε χθες βράδυ μία σπάνια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός με όσα είπε. Μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή του και ξεκαθάρισε πως με την έξαρση του κορωνοϊού έπεσαν οι μάσκες.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν καλεσμένος στη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Live Tonight και αναφέρθηκε στην καριέρα του στο ραδιόφωνο αλλά και στη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε.

Πέρα από τον Κώστα Μυλωνά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην οποία έκανε μερικές πιπεράτες ερωτήσεις για τον Snik.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έφερα το ραδιόφωνο στην τηλεόραση. Κάνω ραδιόφωνο κάθε βράδυ από τις 11 μέχρι τις 2 με τηλέφωνα στον αέρα, κουβεντούλα και ερωτικά πράγματα… Με τον κορωνοϊό πιστέυω ότι έπεσαν οι μάσκες. Ενδεχομένως κάποιοι που δεν τα πήγαιναν καλά στο σπίτι υποχρεώνονται τώρα να μείνουν 24 ώρες μαζί και ή θα τα βρουν ή θα φαγωθούν. Το πιθανότερο είναι το δεύτερο. Θα βγουν όλα στη φόρα. Αυτοί που απατούσαν τους συντρόφους τους τι θα κάνουν;» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η εκπομπή άλλαξε ύφος και θύμισε κάτι από τα “Παιδιά της Νύχτας”, τη θρυλική εκπομπή των 90s που παρουσίαζε ο Κώστας Μυλωνάς, με τον Γρηγόρη να παραδίδει τα ηνία στον καλεσμένο του και αυτός να απαντά σε τηλεφωνικές γραμμές!

Κώστας Μυλωνάς συνέντευξη

Σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δηλώσει:

Διανύετε μια άκρως δημιουργική περίοδο.

Ναι, είμαι διευθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ellada 94.3» και Δευτέρα-Πέμπτη παρουσιάζω την εκπομπή «Late Night» στις 23:00.

Δέχεστε τηλεοπτικές προτάσεις;

Όχι καμία. Εγώ έχω κάποια σχέδια, αλλά δεν λειτουργεί η τηλεόραση όπως παλιά. Καταρχήν δεν υπάρχει τηλεόραση, έχει χαθεί.

Θεωρείτε πως τα πρόσωπα που υπάρχουν στην τηλεόραση είναι υπερεκτιμημένα;

Δεν μπορώ να κρίνω αν αξίζουν, αλλά δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από όσα κάναμε εμείς παλιά. Δείχνουν μια εικόνα ότι περνάνε καλά, ίσως εγώ είμαι ο λάθος, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει συμμετοχή από το κοινό. Εγώ είμαι το «μαύρο πρόβατο» της τηλεόρασης.