Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας

Σε ηλικία 58 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη! Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας. Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών άφησε ο γνωστός αθλητικός συντάκτης σήμερα μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Στο πένθος βυθίστηκε την Πέμπτη η αθλητική δημοσιογραφία καθώς έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσοπέλας.

Σε ηλικία μόλις 58 ετών έφυγε, αφού έχασε την σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο ο Άκης Τσόπελας βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του, αλλά και όσους τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ο εκλιπών εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες (Βραδυνή, Sportime, Sportday) ενώ για αρκετά χρόνια ήταν συνεργάτης της εφημερίδας ΦΩΣ των Σπορ.

Στη διάρκεια της καριέρας του εργάστηκε επίσης στο MEGA, ενώ είχε υπάρξει και μέλος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ δημιούργησε και την ιστοσελίδα «Ritorno 2015». Θρήνος ωστόσο προκλήθηκε και με την είδηση πως μια τραγουδίστρια έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις των 25 ετών. Δείτε ποια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξέχασε και εκείνη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του εκλεκτού δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «πράσινων» για τον θάνατο του δημοσιογράφου Άκη Τσοπέλα

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Άκη Τσόπελα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του «Απόστολος Νικολαΐδης» όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» γράφει το αντίο του Παναθηναικού στον δημοσιογράφο.