Γιώργος Λιάγκας: Περνάει την καραντίνα με τους γιους του - Τι κάνουνε παρέα;

Έχει την πιο όμορφη παρέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Περνάει την καραντίνα με τους γιους του - Τι κάνουνε παρέα;

Ο Γιώργος Λιάγκας περνάει την καραντίνα με τους γιους του. Τι κάνουνε παρέα πατέρας και γιοι; . Το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής περνάει πολλές μέρες στο σπίτι και έτσι φροντίζει να περνάει το χρόνο του όσο πιο δημιουργικά γίνεται και ακόμα περισσότερο, μαζί με τους γιους του.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και για αυτό τους κάνει όλα τα χατίρια. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι βασική προτεραιότητα του και παρά τις καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχει, πάντα βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί.

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να αγαπάει πολύ τη δουλειά του και να νοσταλγεί το καθιερωμένο ραντεβού του με τους τηλεθεατές, ωστόσο, προς το παρόν βρίσκεται στο σπίτι του και χαίρεται κάθε στιγμή με τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη και περνάνε όμορφα παρέα ο ένας με την συντροφιά του άλλου.

Πως περνάει την καραντίνα με τα παιδιά ο Γιώργος Λιάγκας

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τώρα που είναι εκτός πλατό, καθώς έχουν κατεβάσει ρολά λόγω κορωνοϊού, έχει περισσότερο χρόνο και ενέργεια να περάσει με τους δυο γιους του, από κάθε άλλη φορά.

Έτσι σήμερα, ο γιος του, Γιάννης βρισκόταν στο σπίτι του μπαμπά και μάλιστα είχε καταπιαστεί με μία πολύ παράξενη δραστηριότητα, για παιδιά δημοτικού τουλάχιστον.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης έκανε μάθημα με τη δασκάλα του μέσω skype και ο παρουσιαστής βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον το όλο στιγμιότυπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δεις, τα δύο αγόρια κάνουν διαδικτυακά τις ασκήσεις τους. «Η νέα μας καθημερινότητα…. Στις μέρες του Κορωνοϊου… καλημέρες», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Δείτε εδώ και φωτογραφία από το σαλόνι του

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή: