MasterChef: Η αδερφή του Ηρακλή αποκαλύπτει γιατί ήθελε να αποχωρήσει

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η αδερφή του Ηρακλή αποκαλύπτει γιατί ήθελε να αποχωρήσει

Η αδερφή του Ηρακλή αποκαλύπτει γιατί ήθελε να αποχωρήσει από το MasterChef. Τι δήλωσε η ίδια στην εκπομπή του Open, Ευτυχείτε για τον αδερφό της και την αποχώρηση του από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η αδερφή του, λοιπόν, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για εκείνον και για την αποχώρηση του.

«Ξαφνιαστήκαμε. Περιμέναμε ότι θα συνέχιζε ακόμη πιο πολύ κι ότι θα παρέμενε. Βέβαια, βλέπαμε ότι το τελευταίο διάστημα τον είχε καταβάλει ο εγκλεισμός και το ότι δεν είχε καταφέρει η ομάδα του να κερδίσει», είπε για αρχή.

Τι είπε η αδερφή του Ηρακλή για την αποχώρηση του

Ακόμη, ανέφερε ότι η αποχώρησή του ήταν κάτι που τον στεναχώρησε πολύ «γιατί ήθελε κι είχε στόχο να φτάσει μέχρι τέλους… Η αλήθεια είναι ότι έδειξε πολύ τις ευαισθησίες του κι ήταν κα το κλίμα κάποιες φορές πολύ έντονο, που μάλλον τον δυσκόλεψε».

Και εκείνος όμως λίγο μετά την αποχώρησή του, μίλησε στην κάμερα του MasterChef και αναφέρθηκε στα όσα έζησε μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής, πώς βίωσε την όλη εμπειρία αλλά και τι συναίσθημα του αφήνει η αποχώρησή του σε αυτό το σημείο, λίγο πριν την τελική δεκάδα.

Στα πρώτα του λόγια λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Ηρακλής είπε: «Λίγο πριν μπούμε στη δεκάδα δεν τα καταφέραμε. Απείχα από την δεκάδα ένα… κοκαλάκι. Δεν πειράζει που δεν μπήκα στη δεκάδα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μέσα στο MasterChef. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία και η αξία αυτής της εμπειρίας είναι ανεκτίμητη. Οπότε είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για όλο αυτό που έζησα» είπε χαρακτηριστικά.

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Δείτε όσα είπε η αδερφή του Ηρακλή: