Μετακίνηση 6 για την Δέσποινα Βανδή - Για τζόκινγκ στο Καβούρι

Έβαλε το κολάν της κι εμείς έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για την Δέσποινα Βανδή - Για τζόκινγκ στο Καβούρι

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να βρίσκεται σπίτι της όπως όλοι όμως δεν ξεχνάει πως η σωματική άσκηση είναι το παν! Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, έστειλε μήνυμα για... μετακίνηση 6 και πήγε στο Καβούρι για τζόκινγκ.

Από τις πρώτες που «έμειναν σπίτι» πριν τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, εφόσον τα γυρίσματα του «Just the 2 of us» σταμάτησαν, ενώ μέχρι νεωτέρας παγώνουν και οι live εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο μήνα βρίσκει διάφορες δημιουργικές ασχολίες για να γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο της, έχοντας συντροφιά την οικογένεια που έχει φτιάξει με τον Ντέμη Νικολαΐδη, με διάφορα challenges στο Instagram ανάμεσα σε φίλους, πολλές ώρες στην κουζίνα και καθημερινή γυμναστική. Δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί ένα πολύ γυμνασμένο κορμί και το φροντίζει καθημερινά, ενώ έχει φτιάξει αυτοσχέδιο γυμναστήριο στο σπίτι της, όπου περνάει τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα. Πουσάπς, κοιλιακοί, ασκήσεις με αλτήρες και με μπάλα είναι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά της, ενώ η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στις pilates.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να στέλνει μήνυμα με τον κωδικό 6 για σωματική άσκηση, με το YOU να τη συναντάει την ώρα που κάνει περπάτημα στο Καβούρι. Η βόλτα της κράτησε περίπου μία ώρα, με την τραγουδίστρια να γυρνάει αμέσως μετά στο σπίτι της όπου, ως σωστή νοικοκυρά, φροντίζει τα πάντα...

Δέσποινα Βανδή μετακίνηση 6 στο Καβούρι

Μεράκι στην κουζίνα, μαζί με την κόρη της

Δεν φημίζεται μόνο για τη φωνή της, αλλά και για τη μαγειρική της και τον μουσακά που λατρεύει ο σύζυγός της, Ντέμης Νικολαΐδης. Εκτός από το γυμναστήριο, η Δέσποινα Βανδή περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα με καλύτερη βοηθό την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, που δείχνει μέχρι στιγμής να έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μαμάς της (και) στη μαγειρική, τις προάλλες μάλιστα έφτιαξαν μαζί κουλουράκια.

Η ίδια δεν έχει κρύψει τη μεγάλη της αγάπη για το αντικείμενο, δείχνοντας τις αγαπημένες της συνταγές στο Instagram και έχοντας δηλώσει στο παρελθόν fan της μεσογειακής κουζίνας και πως θα μπορούσε να γράψει βιβλίο. Αυτή την περίοδο δε, προσέχει τις ποσότητες που τρώει και έχει βγάλει το κόκκινο κρέας από τη διατροφή της, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα λαχανικά και στα φρούτα.

Μάλιστα, μόλις εχθές η Δέσποινα Βανδή έκανε τηλεοπτική παρέμβαση στον αέρα του Πρωινού! Ο λόγος; Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ