Η Μαρία Μπεκατώρου έχασε κι άλλα κιλά - Η φωτογραφία με το κολάν τα μαρτύρησε όλα

Έχει μείνει μισή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπεκατώρου έχασε κι άλλα κιλά - Η φωτογραφία με το κολάν τα μαρτύρησε όλα

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της μιας και όπως όλα δείχνουν, έχασε κι άλλα κιλά και αδυνάτισε ακόμα περισσότερο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πόζαρε σε μία φωτογραφία με το κολάν της και τα μαρτύρησε όλα για την εμφάνισή της.

Πρόκειται για μία από τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν κάνει την πιο θεαματική αλλαγή στο σώμα τους και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε εμφάνιση που κάνει.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι "στρατιώτης" στη διατροφή της και για το λόγο αυτό κατάφερε να αδυνατίσει ακόμα περισσότερο και να ξεφορτωθεί όλα τα περιττά κιλά από πάνω της.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια του ANT1 φοράει τα αθλητικά της ρούχα, και το κολάν που έχει επιλέξει, αποδεικνύει τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, μιας και έχει μείνει μισή.

Η σιλουέτα της είναι πλέον αλάνθαστη και φυσικά petit. Αν πάλι είσαι κι εσύ petit όπως η Μαρία Μπεκατώρου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το φόρεμα που ταιριάζει με το σωματότυπό σου.

Μαρία Μπεκατώρου αδυνάτισμα

Πώς έχασε τα κιλά της η Μαρία Μπεκατώρου;

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει σώμα “αχλάδι” με αποτέλεσμα η δίαιτα για την ίδια να μην είναι εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά έχασε 7 ολόκληρα κιλά “κόβοντας” το βραδινό φαγητό. Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι πάντα εφικτό, ειδικά αν ανήκετε σε εκείνες που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα μέσα στην ημέρα.

Το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει ένα καλό πρωινό με τοστ ή μπανάνα και μεσημεριανό που μαγειρεύει η ίδια υγιεινά. “Το μεγάλο μου μυστικό στη διατροφή είναι η διατήρηση του μέτρου αλλά και το πολύ νερό”, έχει πει σε δηλώσεις της. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε με 7 κιλά λιγότερα είτε πιο juicy, η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει κούκλα!