Η Μαρία του GNTM ποζάρει χωρίς σουτιέν

Ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία του GNTM ποζάρει χωρίς σουτιέν

Η Μαρία Μιχαλοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM ποζάρει χωρίς σουτιέν και "ξεσπά" στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά, "Δεν είμαι γνωστή σου, ούτε φίλη σου".

Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που συμπάθησε και ταυτίστηκε το κοινό αρκετές φορές κατά τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του GNTM. Μπορεί να ήταν άπειρη στο χώρο του modelling, όμως το πείσμα και η αφοσίωσή της την έκαναν να κατακτήσει την τέταρτη θέση του παιχνιδιού.

Η αγρότισσα Μαρία απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει στον χώρο του μόντελινγκ και συνεχίζει να το αποδεικνύει ακόμα και μετά το παιχνίδι, δείχνοντας στους ακόλουθούς της και όχι μόνο πως πλέον είναι αρκετά ευχαριστημένη στον χώρο και είναι πανέτοιμη για όλα.

"Δεν είμαι γνωστή σου, ούτε φίλη σου" - Όλα όσα ανέφερε η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM για την φωτογραφία χωρίς σουτιέν

Πρόσφατα ωστόσο, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της, που άθελά της δημιούργησε χαμό στο Instagram, μιας και αρκετοί ήταν αυτοί που τη θεώρησαν πρόστυχη. Ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram!

Και αυτό γιατί η Μαρία ποζάρει topless χωρίς κανένα φίλτρο, στην συγκεκριμένη φωτογραφία, με αποτέλεσμα τα σχόλια να πέσουν "βροχή". Αμέσως μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από την ίδια, έσπευσε να απαντήσει σε αυτά τα trolls τονίζοντας πως δεν την γνωρίζουν προσωπικά, και πως αν τους ενοχλεί τόσο, μπορεί να το "αλλάξει", ωστόσο θα χαρακτηρίσουν αυτή την αλλαγή αργότερα ως "άσχημη". Η πρώην παίκτρια του GNTM "άδειασε" ωστόσο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Δείτε γιατί.

"Στην τηλεόραση δεν έδειξαν ποτέ στο GNTM τον καυγά με την Σουζάνα"

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ωστόσο είχε αποκαλύψει και μια στιγμή που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόρασή μας, "Έχει γίνει καβγάς με τη Σουζάνα. Ήταν η ημέρα που είχε επιστρέψει ξανά στο σπίτι. Μας ρώτησε αν είχαμε κάποιο έξτρα μαγιό να της δώσουμε για να βουτήξει μαζί μας στην πισίνα. Όλες οι κοπέλες είπαμε να της δώσουμε και εκείνη ξαφνικά γυρνά και μας λέει «θα πάρω από την Κάτια που είναι η πιο καθαρή».

Η Κέισι της απάντησε λέγοντας «συγγνώμη, οι υπόλοιπες είμαστε βρώμικες;» και φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, μετά τσακωθήκαμε πολύ άσχημα μαζί της. Ποτέ δεν βγάζαμε άκρη με την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά της Σουζάνας".

TAGS