Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου - Η απίστευτη εμφάνιση της

Αναπόλησε το παρελθόν και παρέδωσε μαθήματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου - Η απίστευτη εμφάνιση της

Η Μελίνα Ασλανίδου τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι της λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τα μέτρα της κυβέρνηση για την προστασία των πολιτών, επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί και μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από ταξίδι της και η εμφάνιση της είναι απίστευτη.

Η τραγουδίστρια καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ή κάνει live όπου με άλλους καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz, είτε τραγουδάνε είτε συζητούν για την καθημερινότητα τους. Επίσης, δεν είναι λίγες η φορές που έχει απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η Μελίνα Ασλανίδου τώρα που έχει όλο τον χρόνο της ελεύθερο, αφού το κέντρο όπου τραγουδούσε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει κλείσει, ενώ δεν μπορεί να βρεθεί σε στούντιο για να γράψει κάποιο καινούριου κομμάτι, απολαμβάνει την ηρεμία της στο σπίτι.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες έκανε μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση με μια φωτογραφία της μέσα από το σπίτι, αλλά και ένα μακροσκελές κείμενο που έφερε πληθώρα σχολίων. Δείτε εδώ τι συνέβη και η τραγουδίστρια ήταν απίστευτα χαρούμενη.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Μελίνας Ασλανίδου

Όπως οι περισσότεροι από εμάς στο instagram, αλλά και αγαπημένοι celebrities, αφού δεν μπορούν να βγάλουν πλέον φωτογραφίες έξω από το σπίτι, αναπολούν το παρελθόν και αγαπημένες τους στιγμές που θα τους μείνουν για πάντα στο μυαλό. Έτσι έκανε και η Μελίνα Ασλανίδου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από ένα ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει και είχε περάσει φανταστικά. Έχοντας ένα απίστευτο trendy - sport look πόζαρε στον φακό.

«Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Η σκεψη μου μεσα στις μερες αυτες πηγαινει σε ολη την ομογενια ...Ευχομαι ολοι οι φιλοι μου να ειστε καλα και να ανταμωσουμε συντομα με χαρα και τραγουδια. Αμερικη,Αυστραλια,Αγγλια,Γαλλια,Γερμανια ,Καναδα,Σουηδια... #melinaaslanidou #menoumespiti #keepsafeeveryone #Morning #greece», έγραψε στη λεζάντα της.