Μετακίνηση 6 για την Ευδυρίκη Βαλαβάνη - Την φωτογράφισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για την Ευδυρίκη Βαλαβάνη - Την φωτογράφισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αγαπάνε την γυμναστική για αυτό και καθημερινά εκτός από τις ασκήσεις στο σπίτι στέλνουν το αντίστοιχο μήνυμα για τη μετακίνηση 6 και κάνουν τον περίπατο τους στην εξοχή. Μια σε μια πολύ όμορφη στιγμή ο Κωνσταντίνος, φωτογράφισε την αγαπημένη του.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μετράνε τρία χρόνια κοινής πορείας, δηλαδή μετά από την έξοδο τους από το Survivor. Αφού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ γνωρίστηκαν και άρχισε μια «φλόγα» να ανάβει ανάμεσα τους.

Το Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος τώρα που μένουν στο σπίτι και δεν έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις πάρα μόνο για τις εκπομπές τους το Σαββατοκύριακο, απολαμβάνουν την ηρεμία και την χαλάρωση στο σπίτι τους. Ενώ έχουν περισσότερο χρόνο για να εξασκήσουν το ταλέντο τους και στην μαγειρική. όπως όταν έφτιαξαν έναν απίστευτο κορμό σοκολάτας.

Ωστόσο, όταν δεν μαγειρεύουν το ρίχνουν και στην γυμναστική. Το ζευγάρι λατρεύει την υγιεινή ζωή και την γυμναστική. Καθημερινά κάνουν ασκήσει στο σπίτι, ενώ τους αρέσει πολύ η βόλτα με το ποδήλατο και το περπάτημα.

Μετακίνηση 6 για Βαλαβάνη - Βασάλο

Ωστόσο, όπως είπαμε όταν θέλουν να πάρουν τον αέρα τους και να ξεσκάσουν από τους τέσσερις τοίχου του σπιτιού, στέλνουν το μήνυμα τους για να πάρουν άδεια να βγουν και συγκεκριμένα την μετακίνηση 6 που είναι για άσκηση, φοράνε την φόρμα τους και ξεκινάνε.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την γυμναστική τους σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Αφού έκανε τις ασκήσεις της πόζαρε στον φακό του Κωνσταντίνου Βασάλου με θέα την πανέμορφη Αθήνα.

«Μετά τα 5χλμ αερόβιο είπα να απολαύσω την θέα και επιτέλους να μαζέψω λίγο ήλιο», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.