Νέες πληροφορίες για την υγεία της Μπάρκα - Η αποκάλυψη της Σταυροπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες πληροφορίες για την υγεία της Μπάρκα - Η αποκάλυψη της Σταυροπούλου

Μια αποκάλυψη έκανε η ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου στο Πρωινό σήμερα, για την υγεία της κόρη της και μετέφερε όλες τις νέες πληροφορίες. Η Δανάη Μπάρκα πριν από περίπου μια εβδομάδα αποκάλυψε ότι έχει συμπτώματα κορωνοϊού, ωστόσο δεν έχει κάνει την ανάλογα εξέταση για να δει αν τελικά έχει τον ιό ή όχι.

Η Βίκυ Σατρυοπούλου βγήκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μέσω skype και αναφέρθηκε στην υγεία της, δίνοντας διάφορες λεπτομέρειες για τα συμπτώματα που έχει, και για το αν τελικά έκανε το τεστ για να δει αν πρόκειται για τον ιό ή απλά μια ίωση.

«Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό δεν πρέπει να το λέμε. Δεν έχει γίνει το τεστ. Είχε όλα τα συμπτώματα και η γιατρός μας - η πνευμονολόγος - μας συμβούλεψε να την αντιμετωπίσουμε σαν ύποπτη, σαν να το έχει. Δεν με άφησε να της κάνω τεστ γιατί θεωρούσε ότι το έχουν ανάγκη περισσότεροι οι ευπαθείς ομάδες και συμφώνησα μαζί της. Αφού λοιπόν η Δανάη, αν το πέρασε, το πέρναγε με ήπια συμπτώματα και το διαχειριζόμασταν πάντα με τη συμβουλή της γιατρού, νομίζω κάναμε το σωστό. Τώρα η Δανάη είναι μια χαρά, πέρασε δηλαδή.

Είχαμε κλειστεί μέσα, δεν βγαίναμε. Δηλαδή η Δανάη βγήκε 2-3 φορές πήγε σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Με τρομερή προσοχή, είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Μένουμε στο ίδιο κτήριο, δεν έχουμε συναντηθεί, τα λέμε τηλεφωνικά ή FaceTime. Ξαφνικά έχουμε εκτιμήσει πόσο λείπει η μια στην άλλη», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Πως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα τα συμπτώματα που είχε στην υγεία της

Η Δανάη Μπάρκα με ένα live που έκανε το μεσημέρι την προηγούμενη εβδομάδα στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Η ηθοποιός είπε πως δεν έχει κάνει το τεστ και δεν ξέρει αν είναι ιός ή κάποια άλλη ίωση που την ταλαιπωρεί πάντως συμπεριφέρεται σαν να τον έχει.

Η Δανάη όπως είπε έχει δέκατα πονόλαιμο και βήχα και ότι είναι σε επαφή με την γιατρό της η οποία της έδωσε κάποια φάρμακα για να απαλύνει τα συμπτώματα. Εξήγησε πως δεν πήγε να κάνει το τεστ γιατί θα της πούνε να κάτσει σπίτι. «Αν νιώσω κάτι περίεργο θα πάρω το νοσοκομείο. Δεν έχω περιέργεια αν το χω ή δεν το ΄χω. Εγώ θα φέρομαι σαν να το έχω και θα κάτσω μέσα 14 μέρες. Θα σας ενημερώσω με ένα βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να κολλήσεις ακόμα κι αν προσέχεις γιατί εγώ πρόσεχα». Δείτε εδώ αναλυτικά.