Με μάσκες στο αεροδρόμιο η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της

Τις "τσάκωσε" ο φακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μάσκες στο αεροδρόμιο η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της

Σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της Εβελίνας Παπούλια μαζί με την πανέμορφη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, οι οποίες τραβήχτηκαν στις 9/4 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τις δύο κυρίες να είναι έτοιμες μα τα γάντια και τη μάσκα τους.

Μαμά και κόρη είναι καλλονές και αυτό φαίνεται σε κάθε εμφάνισή τους, ενώ η ομοιότητα ανάμεσά τους είναι εμφανής, μιας και η μικρή έχει πάρει τα πανέμορφα μάτια της γνωστής ηθοποιού.

Κούκλος βέβαια είναι και ο μπαμπάς της. Αν δεν τον έχετε δει, σας έχουμε φωτογραφία από το γάμο του με την Εβελίνα Παπούλια.

Η Αφροδίτη Λιάντου ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο ενώ ασχολείται με τη μουσική, αυτόν τον καιρό ωστόσο είχε επιλέξει να βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν.

Έτσι χθες οι δύο τους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τις "συνέλαβε" με μάσκες στο πρόσωπο και γάντια στα χέρια προκειμένου να προστατευθούν από τον επικίνδυνο ιό που έχει "σαρώσει" τη χώρα.

Αφροδίτη Λιάντου Εβελίνα Παπούλια αεροδρόμιο

Η Αφροδίτη Λιάντου είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την εμπειρία της στην καραντίνα

Η Αφροδίτη Λιάντου, αποκάλυψε ποια είναι η κατάσταση στην Αγγλία ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως είχε αγχωθεί πολύ με όσα άκουγε. Ωστόσο αν δεν έχετε δει την μαμά της μωρό πρέπει να την δείτε

Μάλιστα όπως είπε όσο βρισκόταν στο Λονδίνο ήταν κλεισμένη στο σπίτι της πριν πάρουν τα μέτρα ενώ δεν έκρυψε τη στεναχώρια της που δεν θα γυρίσει πίσω στο πανεπιστήμιό της.

Όσον αφορά τη μητέρα της, είπε πως δεν αγχωθεί και προτίμησε να αφήσει το θέμα της πιθανής επιστροφή της στη χώρα μας πάνω σε εκείνη.

Δείτε όσα είπε: