Αδιανόητο! Δείτε πώς ήταν ο Χρήστος Χολίδης πριν από 19 χρόνια

Η φωτογραφία από το παρελθόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Δείτε πώς ήταν ο Χρήστος Χολίδης πριν από 19 χρόνια

Ο Χρήστος Χολίδης θέλησε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει στο σπίτι του και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 19 χρόνια και από την εποχή που πήγε στον στρατό. Η αλλαγή στην εικόνα του είναι αδιανόητη!

Ο γνωστός τραγουδιστής προσπαθεί να περάσει το χρόνο του όσο πιο δημιουργικά γίνεται και γι' αυτό το λόγο θέλησε να ταξιδέψει λίγο το χρόνο πίσω και να θυμηθεί τα χρόνια του στρατού.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μερικές φωτογραφίες πριν από 19 χρόνια οι οποίες είναι πραγματικά απολαυστικές και φαίνεται η μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε πάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με τις «Μύγες». Δείτε το τρομερό στιγμιότυπο!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Πήγα στο πατρικό μου κ βρήκα υλικό !Είπα μιας που ανεβάζω μια στο τόσο να σας διηγηθώ την ιστορία μου από φωτογραφίες ,ξεκινάω από το πιο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου ! Για το όποιο είμαι πολύ υπερήφανος» σχολίασε ο Χρήστος Χολίδης.

Και συνέχισε δημοσιεύοντας κι άλλες φωτογραφίες και έγραψε: «Κατέληξα λοιπόν στο σχολείο συσκευασίας ! Που να ξερά! Έπρεπε να μάθω να συσκευάζω ,να κλείσω 3 κ να πηδήξω μ αυτά ! Αυτό δε το είχα υπόψιν μου. Τελικά... άνοιξαν #xristosxolidis Τις ευχες μου κ το ευχαριστώ μου στους Ζαλωνης, Σωτηριου , Καλογεροπουλο, Δεμεσιωτη ,Αβραμίδη ,Σταματίου , κ φυσικά στο διοικητή Ζορμπα ...που μου ρίξε 40 μέρες φυλακή .Σας θυμάμαι ακόμα κ σας σέβομαι »!