Μετακίνηση 2 και 6 μαζί για Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έκαναν τη βόλτα τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 2 και 6 μαζί για Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδα Καρύδη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης άφησαν για λίγο το σπίτι και έκαναν μερικές απαραίτητες μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, επέλεξαν τη 2 και την 6 μαζί και εμείς σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι τηρεί την καραντίνα με μεγάλη αυστηρότητα, ωστόσο χρειάστηκε να βγει για λίγο από το σπίτι προκειμένου να κάνει μερικές απαραίτητες δουλειές.

Βέβαια δεν πρέπει να περνάνε και άσχημα στο σπίτι τους, μιας και ο χώρος μέσα είναι όνειρο. Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό εδώ!

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας τις μετακινήσεις 2 και 6, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, έβγαλαν βόλτα τον πανέμορφο σκύλο τους «Γιάννη» και ταυτόχρονα έκαναν και τα ψώνια τους από το σούπερ μάρκετ για να εφοδιαστούν για τις επόμενες μέρες στο σπίτι.

Ντυμένοι με πολύ απλά ρούχα, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν την έξοδό τους προκειμένου να πάρουν λίγο καθαρό αέρα και να κάνουν μία μικρή βόλτα με τον σκύλο τους.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" και σας τους παρουσιάζει στην έξοδο τους που πραγματοποιήθηκε στις 8/4 στην Αθήνα.

Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης έξοδος

Θοδωρής Αθερίδης Σμαράγδα Καρύδη μετακίνηση 6

Το μήνυμα που είχε στείλει η Σμαράγδα Καρύδη στους διαδικτυακούς της φίλους για την καραντίνα

Πριν από λίγες μέρες, θέλοντας να παρακινήσει τους followers της να μείνουν στο σπίτι, η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε στο Instagram:

«Υπάρχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Μπορούμε να δούμε ταινίες, να διαβάσουμε ωραία βιβλία, να δούμε τις αγαπημένες μας σειρές, να κάνουμε γυμναστική, να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας, να φτιάξουμε τις γλάστρες μας, να μιλήσουμε με την οικογένειά μας, να σκεφτούμε, να ζωγραφίσουμε, να μαγειρέψουμε, να επικοινωνήσουμε πάντα μέσα από τα social media όπως κάνουμε όλο αυτό τον καιρό, και έτσι δεν θα νιώθουμε μόνοι».