Η Χριστίνα Γουλιελμίνο συγκλονίζει με την περιγραφή της - Τραγική η κατάσταση στην Ιταλία

"Πρέπει να αντέξουμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Γουλιελμίνο συγκλονίζει με την περιγραφή της - Τραγική η κατάσταση στην Ιταλία

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο συγκλονίζει με την περιγραφή της και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία και τονίζει πως "Πρέπει να αντέξουμε". Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για την γειτονική χώρα.

Μιλώντας στην Φωλιά των Κου Κου μέσω skype η Χριστίνα Γουλιελμίνο, θέλησε να μιλήσει αλλά και να τονίσει την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί σε όλον τον πλανήτη.

Η παρουσιάστρια που γνωρίσαμε πριν χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από σίριαλ και εκπομπές, ζει μόνιμα στην Ιταλία πλέον και μιλάει από πρώτο χέρι για όλη την κατάσταση που βλέπει καθημερινά με την πανδημία.

Όλα όσα αποκάλυψε η Χριστίνα Γουλιελμίνο για την κατάσταση στην Ιταλία

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Γουλιελμίνο ανέφερε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ότι, “τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα τα παιχνίδια.

Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα.

Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί αν φύγει και να πάει κάπου” πρόσθεσε, επίσης, η όμορφη παρουσιάστρια. “Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση.Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό”. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής στο παρακάτω βίντεο. Συναγερμός ωστόσο σήμανε με τον κορωνοϊό και για οδηγό ταξί στην Αθήνα, καθώς βρέθηκε θετικός στον ιό.