"Με εκθέσατε!" - Κάγκελο στο Πρωινό Σκορδά και Παραδεισάνου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Φαίη Σκορδά και η Νάνσυ Παραδεισανού έμειναν "κάγκελο" με την ατάκα που της είπε στον αέρα του Πρωινού, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με το μοντέλο να εξηγεί πως με το θέμα που έβγαλαν για εκείνη στη χθεσινή εκπομπή, της εξέθεσαν!

Το Πρωινό είχε χθες ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπρτάζ για το νέο φλερτ στη ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη, που δεν είναι άλλο από τον κολλητό της Ιωάννας Τούνη, Κωνσταντίνος Πριόνας.

Ωστόσο το μοντέλο, που είναι πολύ καλή φίλη με την Ιωάννα Τούνη, εμφανίστηκε σήμερα στο Πρωινό και διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την είδηση, εκφράζοντας μάλιστα στην ενόχλησή της που δεν ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της Νάνσυ Παραδεισανού.

«Είμαι απογοητευμένη από εσάς… Με εκθέσατε στον αέρα… Περίμενα ένα τηλεφώνημα από εσάς…» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ενώ εξήγησε πως το όλο θέμα δημιουργήθηκε γιατί πριν την καραντίνα είχε κάνει ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και είχε βγει με αυτή την παρέα.

Εμείς βέβαια είχαμε μοιραστεί μαζί σας και τότε υλικό, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη να τα "σπάνε" σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της που έχει αλλάξει σημαντικά τον τελευταίο καιρό λόγω της καραντίνας αλλά και στις ασχολίες με τις οποίες έχει καταπιαστεί.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Τι ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό για το φλερτ της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η γνωριμία τους έγινε λοιπόν πριν κάποιο καιρό (αφού πλέον οι μετακινήσεις γιοκ!) στην όμορφη συμπρωτεύουσα, όπου ο Κωνσταντίνος μένει και διατηρεί επιχείρηση. Για αν δούμε τι θα φέρει το μέλλον για τους δυο τους.

Ορίστε και τα όσα ειπώθηκαν στη εκπομπή του ANT1