MasterChef: Ο Ηρακλής αποκαλύπτει ποιους "βλέπει" στην τελική τετράδα

Ποιοι πιστεύει θα φτάσουν τελικό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο Ηρακλής αποκαλύπτει ποιους

Ο Ηρακλής που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης από το MasterChef αποκαλύπτει ποιους "βλέπει" στην τελική τετράδα. Ποιοι κατά την γνώμη του είναι αυτοί που θα φτάσουν ακόμα και τελικό;

O Ηρακλής το πρωί της παρασκευής εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή " Φωλιά των Κου Κου". Ο Ηρακλής είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας και αναφέρθηκε στην περιπέτεια του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής Αποστολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “από εδώ και πέρα δεν φτάνει τα παιδιά να βάζουν μόνο αγάπη στο φαγητό τους. Πλέον το κομμάτι το τεχνικό έχει ανέβει πολύ και έχει ανέβει επίσης πολύ σε δοκιμασίες αποχώρησης οπότε έχουν δυσκολέψει τα πράγματα”.

Ποιους βλέπει στην τελική τετράδα του MasterChef o Ηρακλής

“Πιστεύω ότι η Κατερίνα θα φτάσει σε αρκετά ψηλό σημείο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Σταυρή και τον Σταύρο που θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως θα είναι η γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά” συμπλήρωσε ο Ηρακλής.

Επίσης, ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef ανέφερε πως στην τελική τετράδα θα μπορούσε να βρεθεί τόσο ο Γιώργος Λασκαρίδης όσο και ο Δημήτρης Μπέλλος.

Όσον αφορά εκείνον στα πρώτα του λόγια λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Ηρακλής είπε: «Λίγο πριν μπούμε στη δεκάδα δεν τα καταφέραμε. Απείχα από την δεκάδα ένα… κοκαλάκι. Δεν πειράζει που δεν μπήκα στη δεκάδα, πέρασα πάρα πολύ ωραία μέσα στο MasterChef. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία και η αξία αυτής της εμπειρίας είναι ανεκτίμητη. Οπότε είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για όλο αυτό που έζησα» δήλωσε στις κάμερες του MasterChef.

Εντωμεταξύ μιας και μιλάμε για το MasterChef, αν δεν έχετε δει την κούκλα σύντροφο του Γιώργου Λασκαρίδη, πρέπει σίγουρα να την δείτε.

Δείτε όσα είπε: