Ορέστης Τσανγκ: Υπέροχη κίνηση από τον πρώην παίκτη του Survivor - Η δωρεά και το μήνυμα όλο νόημα

Το τρυφερό του πρόσωπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ορέστης Τσανγκ: Υπέροχη κίνηση από τον πρώην παίκτη του Survivor - Η δωρεά και το μήνυμα όλο νόημα

Ο Ορέστης Τσανγκ, αποφάσισε σήμερα το πρωί να δείξει το πιο τρυφερό του πρόσωπο, και έτσι ο πρώην παίκτης του Survivor, έκανε μία υπέροχη κίνηση στη μάχη κατά του κορωνοϊού, με μία σημαντική δωρεά στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα.

Τον γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, και είναι γνωστό πως μαζί με την οικογένειά του μένει στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα το πρωί, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που πήρε εκπροσωπώντας την κινέζικη κοινότητα και το ελληνοκινεζικό επιμελητήριο. Συγκεκριμένα πήγε στο υπουργείο προστασίας του πολίτη προκειμένου να δωρίσει ένα μηχάνημα που μετράει τη θερμοκρασία.

«Σήμερα θα δωρίσουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα.

Χορηγός η κινεζική κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θελουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την βοήθεια του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγο καιρό ο Ορέστης Τσάνγκ μπήκε σε αεροπλάνο το οποίο ήταν σχεδόν άδειο και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε.

Το ξέσπασμα του Ορέστη Τσάνγκ για τον κορωνοϊό

«Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορονοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε και αυτή αυστηρά μέτρα και γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων όπως στην Ιταλία. Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα», είπε ο Ορέστης Τσανγκ.