Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το «αντίο» τη Ελένης στον αέρα του Alpha για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τι είπε;

Το «αντίο» τη Ελένης στον αέρα του Alpha για τη Μεγάλη Εβδομάδα
News 10.04.2020 16:43

Το δικό της «αντίο» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του Alpha για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τι είπε η παρουσιάστρια και πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της για ένα μικρό και πολύ σύντομο τηλεοπτικό διάλειμμα.

Στο τέλος της σημερινής εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αφού η εκπομπή δεν θα προβληθεί την Μεγάλη Εβδομάδα και θα επιστρέψει ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά το Πάσχα.

Το αντίο της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του Alpha για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η παρουσιάστρια λοιπόν στο τέλος της εκπομπής της σήμερα είπε:

«Ώρα να φεύγουμε. Θα σας λείψουμε λίγο, ελπίζουμε, την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά θα επιστρέψουμε στο πόστο μας όλοι μαζί.Μέχρι τότε, αγόρια μου, κορίτσια μου, μένουμε στο σπίτι, για να τα κάνουμε όλα πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Καλή ανάσταση.”, είπε η παρουσιάστρια και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για μετά το Πάσχα».

Νωρίτερα είχε αναφερθεί και στο πόσο καιρό θα είναι εκτός η εκπομπή.

Ελένη Μενεγάκη Alpha

«Καλησπέρα σας. Σήμερα λάμπει εδώ ο ουρανός και ο ήλιος και μπαίνουμε με άλλη διάθεση και με άλλη ψυχολογία. Να σας πω και κάτι από αυτά τα λίγα που έχω ακούσει για την άλλη εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δηλαδή, ο καιρός θα είναι μάλλον έτσι γλυκός – ανοιξιάτικος.

Ο καιρός επηρεάζει τη διάθεση, τις ψυχές μας, τη δύναμη μας. Επηρεάζει πολλά πράγματα. Έχουμε επηρεαστεί και εμείς πολύ αυτές τις ημέρες με το θέμα κλεισίματος εντός σπιτιού. Την άλλη εβδομάδα όπως σας έχω πει κάθε χρόνο, δεν έχουμε εκπομπή και εμείς μέσα θα είμαστε. Πιο μέσα από ποτέ. Μέχρι τη βεράντα και πολύ είναι. Θα σας πούμε τα νέα μόλις γυρίσουμε. Δέκα ημέρες να κάτσουμε στο σπιτάκι μας να πάρουμε μια ανάσα, είναι σπουδαίο πράγμα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη σε έξοδο της. Που βρέθηκε και μιλούσε συνέχεια στο κινητό της;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έναρξη στην "Ελένη" χωρίς την Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το δύσκολο Σαββατοκύριακο

Ελένη Μενεγάκη: "Δεν ήταν απλό να το κάνουμε αυτό στον ALPHA αλλά..."

Share