Την αναγνωρίζετε; Είναι Ελληνίδα ηθοποιός και είναι ακριβώς ίδια με σήμερα

Δεν έχει αλλάξει καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την αναγνωρίζετε; Είναι Ελληνίδα ηθοποιός και είναι ακριβώς ίδια με σήμερα

Την αναγνωρίζετε; Είναι Ελληνίδα ηθοποιός και είναι ακριβώς ίδια με σήμερα. Η ίδια δεν έχει αλλάξει και πολύ και είναι ακριβώς όπως ήταν και μικρούλα. Η ίδια έκανε και πλάκα με το πως ήταν παιδάκι.

O λόγος για την Φωτεινή Αθερίδου που είναι μία δυναμική γυναίκα και τρυφερή μαμά, που τους τελευταίους μήνες έχει αφιερώσει όλη της την προσοχή στον μονάκριβο γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται στιγμές με ή χωρίς το παιδί- με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Aυτή τη φορά, είχε μία νοσταλγική διάθεση και δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν, με την ίδια να ποζάρει σε μικρή ηλικία με στολή μπαλέτου.

«Πιστεύω ότι έχω να βάψω τα νύχια μου από τότε» έγραψε χιουμοριστικά στην λεζάντα η Φωτεινή Αθερίδου. Δείτε εδώ και την νέα φωτογραφία με τον γιο της

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και δείτε λίγα λόγια για τον μπαμπά της

Ο Θοδωρής Αθερίδης (Θεσσαλονίκη 3 Μαΐου 1965) είναι Έλληνας ηθοποιός ,συγγραφέας και σκηνοθέτης της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Φοίτησε στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ενώ στο Λύκειο ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Αποφοίτησε απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1987.

Στα τέλη του '90 δημιούργησε μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη το μουσικό γκρουπ Άγαμοι Θύται, για χάρη του οποίου κατέβηκε στην Αθήνα, στην οποία διαμένει πλέον μόνιμα.

Έχει μια κόρη απο τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Γκασούκα, την Φωτεινή, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη.

Πέρα απο ηθοποιός είναι και σκηνοθέτης.

Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τόσο ως ηθοποιός και κειμενογράφος όσο και ως σκηνοθέτης, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είχε γράψει το σενάριο και ήταν σκηνοθέτης της ταινίας Μια Μέλισσα τον Αύγουστο, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τους Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνη Λουδάρο κ.ά. ενώ έχει συγγράψει και θεατρικά έργα : "...από Έρωτα", "Συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει", "...Από μακριά", "Άγρια Δύση".Συνυπέγραψε μαζί με τον Παντελή Καναράκη και τον Θοδωρή Πετρόπουλο το θεατρικό έργο ''Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί'' .