Ελένη Τσολάκη: Έχει γενέθλια - Θα πάθεις πλάκα με το πόσα έκλεισε

Δεν της φαίνεται με τίποτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Τσολάκη: Έχει γενέθλια - Θα πάθεις πλάκα με το πόσα έκλεισε

Η Ελένη Τσολάκη έχει γενέθλια σήμερα και θα πάθεις πλάκα με το πόσα έκλεισε. Ούτε που της φαίνεται και η ίδια πάντα δείχνει εντυπωσιακή και κούκλα σαν μικρό κοριτσάκι με τέλειες αναλογίες.

Σίγουρα δεν περίμενε να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια υπό αυτές τις συνθήκες, μακριά από φίλους και συγγενείς, ωστόσο τα γιόρτασε και ανέβασε και φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια σήμερα έκλεισε τα 34 και μοιάζει τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη.

«Να γελας...Να αγαπας...Να χαιρεσαι τη καθε στιγμη & τη καθε μερα!!!.Ακομα κ φετος που ολοι ζουμε μια δυσκολη πραγματικοτητα,στο τελος σημασια εχει πως εχουμε ο ενας τον αλλο κ μοιραζομαστε συναισθηματα!!!Μου λειπουν οι δικοι μου ανθρωποι που φετος δεν θα ειναι διπλα μου,αλλα νιωθω πως ειναι πιο ΕΔΩ απο ποτε!!!νιωθω τεραστια ευγνωμοσυνη για τη τυχη που εχω να νιωθω τοση αγαπη!!Να χαμογελατε ολοι!!!Κ να περασουν ολα γρηγορα!Του χρονου ολοι μαζι πιο δυνατοι,πιο ενωμενοι,πιο αγαπημενοι,πιο αγκαλιασμενοι απο ΠΟΤΕ!!!»", το μήνυμά της στην ανάρτηση της. Δείτε και τις τρυφερές στιγμές με τον σύζυγο της

Δείτε την ανάρτηση της:

Ποια η Ελένη Τσολάκη που έχει γενέθλια σήμερα

Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1986 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Taekwondo ενώ έκανε και πρωταθλητισμό για δώδεκα χρόνια. Μετά το σχολείο, φοίτησε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε, ενώ ύστερα εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2006, μέσα από το κανάλι TV Thessaloniki και την αθλητική εκπομπή «Απλός Παρατηρητής». Ακολούθησε η εκπομπή «Βεντέτα» τη σεζόν 2007-2008 στο κανάλι TV 100 ενώ το 2009, επιλέχθηκε μαζί με την Σοφία Γκόσιου, να αναλάβουν τη παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Κορίτσια Για Σπίτι» στο κανάλι Μακεδονία TV, η οποία τελικά συνεχίστηκε για τέσσερις σεζόν, σημειώνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Ενδιάμεσα, εργάστηκε για τρία χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό ZOO 90,8, έχοντας πρωινή εκπομπή, αλλά και στον ANT1 FM.

Το Μάιο του 2013, δέχθηκε πρόταση από τον ALPHA για τη παρουσίαση της ψυχαγωγικής καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού, κι έτσι εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Η εκπομπή είχε τίτλο «Παίδες» κι εκτός εκείνης, παρουσιαστές ήταν επίσης ο Πέτρος Λαγούτης, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Σοφία Κουρτίδου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ALPHA και το Φεβρουάριο του 2014, παρουσίασε το καρναβάλι της Ξάνθης σε ζωντανή μετάδοση από το σταθμό (μέχρι τότε μεταδίδονταν από την ΕΡΤ3). Το Μάρτιο του ίδιου έτους, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, συμμετέχοντας στο πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Happy Day», στην οποία παρέμεινε για τέσσερις σεζόν, μέχρι το 2017 όπου και να ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της.

Τον Οκτώβριο του 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Slam», το οποίο κράτησε μια σεζόν. Τον Σεπτέμβριο του 2018, ανέλαβε τη παρουσίαση της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «Τι λέει;» έχοντας ως ομάδα τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά. Αν και η εκπομπή προοριζόταν να ολοκληρωθεί σε μια σεζόν, σταμάτησε πρόωρα τον Φεβρουάριο του 2019, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Τη σεζόν 2019-2020 είναι συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μαζί με τους Δημήτρη Παπανώτα, Κατερίνα Γκαγκάκη και Κάλλια Ελευθερίου.