Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει την μικρή της - Θα λιώσετε

Η πιο τρυφερή ανάρτηση

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει την μικρή της - Θα λιώσετε
News 10.04.2020 19:35
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει την μικρή της και εσείς θα λιώσετε. Η πιο τρυφερή της ανάρτηση, η ίδια άλλωστε είναι μια γλυκιά μανούλα και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Το 6ο παιδάκι της, ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία, με όλη την σημασία της λέξεως. Μπορεί τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας τα πράγματα να είναι λίγο δύσκολα αφού τα παιδιά και όλοι να είναι κλεισμένοι στο σπίτι, ωστόσο τα παιδιά της είναι η χαρά της.

Η τρυφερή φωτογραφία από τον θηλασμό

Η ίδια ωστόσο φροντίζει όλα της τα παιδάκια και σήμερα έκανε και μια ανάρτηση που θηλάζει το μικρό της.

«Ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι με τόσα παιδιά πάντως δεν είναι εύκολο. Τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού όσο και η Ολυμπία προσπαθούν για το καλύτερο. Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας. Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά το “μένουμε σπίτι”. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους. Έχουμε την ευλογία, ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα. Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να το ξεπεράσουμε» έχει πει ο Βασίλης Σπανούλης.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ολυμπία χοψονιδου θηλασμός

Να σημειώσουμε πως Ολυμπία Χοψονίδου, ανέβασε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρή με την αδερφή της και της ευχήθηκε. Οπότε ο γιος της Θανάσης αλλά και η αδερφή της Βαλέρια, έχουν ίδια μέρα γενέθλια. Δείτε εδώ και ποιος το γιόρτασε όλη η οικογένεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασίλης Σπανούλης: Πήρε τα παιδιά του και πήγαν για παγωτό! Η Χοψονίδου έμεινε σπίτι με το νεογέννητο!

Ποια καραντίνα; Η Ολυμπία Χοψονίδου μένει σπίτι και βλέπει "καρδούλες"

Share