Η Φαίη Σκορδά μπήκε στο δωμάτιο του γιου της - Η εικόνα που δημοσίευσε

Τι έκαναν το βράδυ της Παρασκευής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά μπήκε στο δωμάτιο του γιου της - Η εικόνα που δημοσίευσε

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχει γυρίσει στην καθημερινή της εκπομπής, ωστόσο, οι στιγμές στο σπίτι που περνάει με τα παιδιά της παραμένουν οι ίδιες όπως και πριν. Χθες, μάλιστα μπήκε στο δωμάτιο του γιου της και θέλησε να δημοσιεύσει μια εικόνα στα social media.

Η παρουσιάστρια πριν από μερικές εβδομάδες πέρασε μια δύσκολη περίοδο, αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα. Όπως είχε κιόλας αποκαλύψεις δεν είχε κανένα σύμπτωμα ωστόσο, έκανε το τεστ γιατί έμαθε πως φίλος της που είχε έρθει σε επαφή, νόσησε.

Όλο αυτό το διάστημα των 14 ημερών που έπρεπε να είναι σε απομόνωση δεν μπορούσε να είναι πολύ κοντά στα παιδιά της. Για το λόγο αυτό τώρα που είναι καλά και ξεπέρασε τον ιό περνάει όλο το χρόνο με τα δυο της αγόρια, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα κάθε πρωί και πηγαίνει στον ΑΝΤ1 λόγω της εκπομπής της ωστόσο, μετά κατευθύνεται προς το σπίτι της και μένει μέσα στο σπίτι με τις δυο μεγαλύτερες αδυναμίες της, τον Δημήτρη και το Γιάννη. Καθημερινά περνούν εποικοδομητικά το χρόνο τους, είτε παίζοντας ή κάνοντας τα μαθήματα τους.

Η εικόνα από το δωμάτιο του γιου της

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα όταν δεν τα παίρνει για το τριήμερο ο Γιώργος Λιάγκας - όπως έχουμε δει από φωτογραφία - περνάει ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του γιου της, την ώρα που έκανε τα μαθήματα του. Καθώς, μην ξεχνάμε πως μπορεί τα σχολεία να είναι κλειστά, ωστόσο τα μαθήματα γίνονται μέσω διαδικτύου για να μην μείνει πολύ ύλη πίσω.

Φαίη Σκορδά γιος υπνοδωμάτιο

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο. Τι είχε πει στον αέρα της εκπομπής για τον ίδιο;