Μεράκλωσε ο Βασίλης Σπανούλης - Τραγουδούσε και τον τραβούσε η Ολυμπία Χοψονίδου

Βίντεο μέσα από το σπίτι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεράκλωσε ο Βασίλης Σπανούλης - Τραγουδούσε και τον τραβούσε η Ολυμπία Χοψονίδου

Στιγμές με την οικογένεια τους περνάνε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Τα παιχνίδια καθημερινά δεν έχουν τέλος. Ενώ, όπως φαίνεται παρά την καραντίνα δεν έχουν σταματήσει και να το... διασκεδάζουν. Χθες, ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας μεράκλωσε και η σύζυγος του τον τραβούσε βίντεο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς πριν από μερικούς μήνες έγινε για 6η φορά μανούλα και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Με τον τρόπο αυτό με τον μπασκετμπολίστα σύζυγο της, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχίας με όλη την σημασία της λέξεως. Ωστόσο, παρά τα 6 παιδιά τους, βρίσκουν χρόνο για να περάσουν οι δυο τους.

Η οικογένεια του αρχηγού του Ολυμπιακού βρίσκεται και εκείνη σε καραντίνα στο σπίτι της λόγω των αυστηρών μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό την προστασία των πολιτών από τον φονικό ιό κορωνοϊό. Το ζευγάρι μένει μέσα για να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό βρίσκουν διάφορους τρόπους για να περάσει όμορφα ο αυτοπεριορισμός.

Τα παιχνίδια στην αυλή του σπιτιού τους δεν σταματούν. Μάλιστα, μαζί τους σε όλα τα παιχνίδια είναι και η Ολυμπία Χοψονίδου. Εκτός του ότι είναι συνέχεια από πάνω τους για να τα προσέχει, παίζει και εκείνη και γίνεται έτσι για λίγο παιδί και η ίδια.

Το βίντεο που μεράκλωσε ο Βασίλης Σπανούλης

Χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια σειρά από instastories της αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως πέρασε την ημέρα της με το σύζυγο και τα παιδιά της τώρα που είναι όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου είδαμε μερακλωμένο τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακπού να τραγουδά. Την στιγμή αυτή η πρώην Σταρ Ελλάς δεν γινόταν να μην την μοιραστεί στα social media.

Πριν λίγες ημέρες η full time μαμά έφτιαξε στα παιδιά της ένα απίστευτο μιλκσέικ και έχουμε και την συνταγή.