Ξετρελαμένα τα παιδιά των Χοψονίδου - Σπανούλη με αυτό το μιλκσέικ σοκολάτας

Δείτε μια ίδια απίστευτη συνταγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξετρελαμένα τα παιδιά των Χοψονίδου - Σπανούλη με αυτό το μιλκσέικ σοκολάτας

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια full time μαμά και έχει αποδείξει πως μπορεί να κουμαντάρει άνετα 6 παιδιά ακόμη και κλεισμένη στο σπίτι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ωστόσο, δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει τόσο η ίδια όσο και ο Βασίλης Σπανούλης ότι είναι δύσκολα. Βέβαια, ξέρει να τα ηρεμεί, όπως πριν λίγες ώρες που τους έφτιαξε μιλκσέικ σοκολάτας και ξετρελάθηκαν.

Η πρώην Σταρ Ελλάς πριν από μερικούς μήνες έγινε για 6η φορά μανούλα και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Με τον τρόπο αυτό με τον μπασκετμπολίστα σύζυγο της, ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχίας με όλη την σημασία της λέξεως.

Η οικογένεια του αρχηγού του Ολυμπιακού βρίσκεται και εκείνη σε καραντίνα στο σπίτι της λόγω των αυστηρών μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό την προστασία των πολιτών από τον φονικό ιό κορωνοϊό. Το ζευγάρι μένει μέσα για να είναι ασφαλείς.

Για να περάσει ωστόσο η ώρα, καθημερινά βρίσκουν διάφορους τρόπους για να περάσει εποικοδομητικά η ημέρα τους. Πριν λίγες ώρες η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια σειρά από stories όπου μας αποκάλυψε τι έκαναν στο σπίτι. Μάλιστα, για τα μικρά της έφτιαξε ένα πεντανόστιμο μιλκσέικ σοκολάτας.

Συνταγή για μιλκσέικ σοκολάτας

Τι θα χρειαστείς

  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 3 κουταλιές σιρόπι σοκολάτας
  • 3 scoops από παγωτό βανίλια

Πώς θα φτιάξεις το milkshake σοκολάτας;

  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, το γάλα, το σιρόπι σοκολάτας και το παγωτό βανίλια με ένα μπλέντερ ελαφρά. Και το ρόφημά μας είναι έτοιμο.
  • Εναλλακτικά μπορούμε να αφήσουμε το παγωτό να λιώσει ελαφρώς και μετά να το προσθέσουμε στα άλλα υλικά ανακατεύοντας απαλά με ένα πιρούνι.
  • Παράλληλα, μπορείς να προσθέσεις στο milkshake σοκολάτας κομμάτια μπισκότου ή και φρούτα, όπως φράουλες ή μπανάνες, τα οποία θα έχεις ψιλοκόψει. Μπορείς επίσης να βάλεις λίγη σαντιγί.

Ωστόσο δείτε και τι τρώει μετά την 6η εγκυμοσύνη της για να κρατήσει το κορμί «λαμπάδα»; Αποκάλυψε το γεύμα της με μια φωτογραφία.