Ανατρίχιασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με το θάνατο του πατέρα της - «Δεν πρόλαβα να πάω να...»

Ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατρίχιασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με το θάνατο του πατέρα της - «Δεν πρόλαβα να πάω να...»

Ανατρίχιασε με την εξομολόγηση που έκανε μετά τον θάνατο του πατέρα της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Δεν πρόλαβα να πάω να τον δω», είπε μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός και συγκίνησε με τα λόγια της για τα όσα είχε ζήσει μαζί του.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αναφέρθηκε τόσο στον χαμό του, όσο και στην κηδεία του που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, αποκάλυψε πως για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν το φέρετρο του.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη λυρική σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο, άρχισα να κάνω μπαλέτο. Με τη μαμά και το μπαμπά πηγαίναμε πάρα πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι χαρακτηριστικά 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου στο θέατρο είχε έρθει μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου. Γενικά είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πατέρας πέθανε

Τους θυμαμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν τανγκό στον κήπο… Δεν πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ειδοποίησε ότι είχε φύγει... Δεν πρόλαβα να πάω να τον δω…. Για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν το φέρετρο. Αλλά δεν έχει να κάνει γιατί τον έχω πάντα μέσα στην ψυχή μου και τον έχω έτσι όπως θέλω να τον έχω, γλυκό, χαρούμενο… Ήταν ένας άγιος άνθρωπος» ανέφερε φανερά συγκινημένη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, πριν από λίγες ημέρες, συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Η αποκάλυψη για το θάνατο του

Βαρύ πένθος βιώνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έκανε γνωστή πριν από λίγη ώρα, μία μεγάλη απώλεια που την τσάκισε, η οποία δεν είναι άλλη από το θάνατο του αγαπημένου πατέρα της, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Πριν από λίγη ώρα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία δυσάρεστη είδηση που δεν ήταν άλλο από το θάνατο του πατέρα της.

Ο αγαπημένος της μπαμπάς έπασχε από άνοια, ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

Έτσι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του πατέρα της στο προφίλ της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Για ποιο ταξιδι κινησες να πας.....».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πατέρας

Σήμερα έγινε γνωστή ακόμη μία δυσάρεστη είδηση, μιας και νεκρή βρέθηκε και μία κορυφαία ηθοποιός από κορωνοϊό.