Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Φωτογραφία απόδειξη

Που και γιατί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Φωτογραφία απόδειξη

Με την Κωσνταντίνου Σπυροπούλου βρέθηκε πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Λιάγκας και έχουμε την φωτογραφία απόδειξη από το γεγονός. Βέβαια, η συνάντηση τους να πούμε πως ήταν τυχαία, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο παρουσιαστής σε μια ανάρτηση του.

Μπορεί να βρισκόμαστε λόγω καραντίνας κλεισμένοι στα σπίτι μας, ωστόσο με το ανάλογο μήνυμα μπορούμε να απολαύσουμε μια μίνι βόλτα έξω, παίρνοντας ωστόσο τις κατάλληλες αποστάσεις. Αυτό κάνει καθημερινά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος λατρεύει να περπατάει και γενικά να γυμνάζεται εκτός σπιτιού.

Όπως έχουμε δει καθημερινά μέσα από αναρτήσεις στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram βάζει την φόρμα του και περπατάει στην Βουλιαγμένη μακριά από κεντρικούς δρόμους. Ειδικά τώρα που έχει καλό καιρό ο παρουσιαστής απολαμβάνει περισσότερο τις βόλτες του.

Βέβαια, αυτό το κάνει όταν δεν έχει στο σπίτι τα παιδιά του. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας περνάει τις ημέρες με τους δυο του γιους, Γιάννη και Δημήτρη κάθονται σπίτι και παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μάλιστα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία τους μέσα από το σαλόνι του σπιτιού.

Η συνάντηση που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του αγκαλιά με ένα απίστευτο μικροσκοπικό και κατάλευκο σκυλάκι, το οποίο μας ήταν πολύ γνωστό, αφού κάπου το έχουμε ξαναδεί.

Η απάντηση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την σειρά της μοιράστηκε την φωτογραφία του παρουσιαστή στον λογαριασμό της. Αφού τις αγκαλιές και τα φιλιά τα έδινε με το αγαπημένο της σκύλο την Μισού.

Γιώργος Λιάγκας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντηση

Να πούμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κούρεψε τον σκύλο της και του έβαλε και φιόγκο στο κεφάλι! Από τη στιγμή που όλοι είμαστε σε καραντίνα έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δείτε πόσο αγνώριστος είναι τώρα ο Μίσου.