Έκακτο: Εκτός OPENtv η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αύριο

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκακτο: Εκτός OPENtv η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αύριο

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» θα βρεθεί αύριο εκτός του τηλεοπτικού αέρα του Open, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η γνωστή παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος της σημερινής.

Λίγο πριν τελειώσει η σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε πως αύριο το πρωί δε θα δούμε την εκπομπή της στον αέρα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μετάδοση της θείας λειτουργίας για την Κυριακή των Βαΐων που θα γίνει αύριο το πρωί από το Open, όπως είχε ενημερώσει και πριν από λίγες μέρες το κανάλι μέσα από σχετική ανακοίνωσή του.

Έτσι, στη σημερινή της εκπομπή η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές της γιατί δεν πρόκειται να βγει αύριο στον αέρα, κάνοντας τη σχετική ανακοίνωση λίγα λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε:

«Αύριο δε θα είναι το «Έλα, χαμογέλα» στην παρέα σας γιατί θα συνδεθούμε στις 9.30 και θα παρακολουθήσουμε ζωντανά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαϊών. Οπότε δε θα είμαστε εδώ όπως και το επόμενο Σαββατοκύριακο που είναι το Πάσχα και η Ανάσταση. Θα τα πούμε ξανά στις 25 Απριλίου».

Σίσσυ Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα»

Πριν από λίγο καιρό, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής ότι τη σταμάτησε η Αστυνομία για έλεγχο

Το

Σάββατο 28 Μαρτίου, στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε καλεσμένο μέσω Skype τον πνευμονολόγο Παύλο Χατζηαποστόλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον γιατρό η παρουσιάστρια, θέλησε να μάθει κατά πόσο μας προστατεύουν τα γάντια και οι μάσκες από τον ιό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε πως το πρωί την ώρα κατευθυνόταν προς το στούντιο της εκπομπής την σταμάτησε η αστυνομία στο δρόμο για να της κάνει έλεγχο.

Τι ζήτησε η αστυνομία από την Σίσσυ Χρηστίδου;

«Σήμερα που ερχόμουν στη δουλειά με σταμάτησε η Αστυνομία για να με ελέγξει, αν έχω τα απαραίτητα έγγραφα για να πάω στη δουλειά μου. Ήταν όλοι μαζί με μάσκες, γιατί έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο…», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Να σημειώσουμε πως τις καθημερινές όταν δεν έχει εκπομπή, η παρουσιάστρια περνάει όλο το χρόνο της στο σπίτι με τα παιδιά της παίζοντας και μαγειρεύοντας. Μάλιστα, μας έχει δείξει με πολλές καθημερινές φωτογραφίες πως περνάνε την ώρα τους μέσα στο σπίτι.,