Υβόννη Μπόσνιακ: Αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο στο κρεβάτι τους

Τα τρυφερά στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υβόννη Μπόσνιακ: Αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο στο κρεβάτι τους

Το χθεσινό βράδυ βρήκε τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ αγκαλιά στο κρεβάτι του σπιτιού τους, να απολαμβάνουν το εξαιρετικό show που έκανε ο τραγουδιστής μέσα από τη συχνότητα του MEGA για όσους μένουν σπίτι.

Το αγαπημένο ζευγάρι έμεινε στο σπίτι ακολουθώντας τους κανόνες που έχει επιβάλλει το υπουργείο και απόλαυσε τη συναυλία που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στο MEGA, η οποία "καθήλωσε" χιλιάδες τηλεθεατές σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, το show που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στο MEGA, όχι απλά είχε απήχηση στο κοινό, αλλά έσπασε κάθε ρεκόρ στην τηλεθέαση!

Η Υβόννη Μπόσνιακ στην αγκαλιά του αγαπημένου της, φρόντισε να περάσει το όμορφο βράδυ της με τα τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα του Αντώνη Ρέμου και να διασκεδάσει και εκείνη μαζί τους.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και γι' αυτό δεν έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν μερικές κοινές φωτογραφίες τους στον προσωπικό λογαριασμό της Υβόννης Μπόσνιακ στο Instagram, με την ίδια να χρησιμοποιεί τίτλους των τραγουδιών για να περιγράψει τον αντρα της.

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ σπίτι

Το σχόλιο που έκανε ο Αντώνης Ρέμος για τον Αντώνη Βαρδή

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή το γεγονός αυτό έκανε μια εξομολόγηση και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως ήταν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του και τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχτες.

«Θεού θέλοντος και… υιού επιτρέποντος τον Σεπτέμβριο ετοιμάζουμε μια εξαιρετική συναυλία για τον αγαπημένος μας Αντώνη Βαρδή. Για μένα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, από τους πιο σημαντικούς φίλους. Ήταν και μέντοράς μου, αλλά και μέντορας πολλών», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έχω “σκαλίσει” αρκετές φορές το στούντιο. Βρήκα ένα παλιό του κασετοφωνάκι και πολλές μικρές κασέτες. Τις έχω ακούσει όλες, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κομματιών, τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να τα περάσω σε υπολογιστή. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό που έκανε και το πώς τα σφύριζε…», είπε ο Γιάννης Βαρδής.