Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σχεδόν γυμνή στο κρεβάτι της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σχεδόν γυμνή στο κρεβάτι της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη , που συζητήθηκε αρκετά τον τελευταίο καιρό μετά την συμμετοχή της στο My Style Rocks, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι της και έτσι σήμερα το πρωί μόλις ξύπνησε, ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία είναι σχεδόν γυμνή και ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, με τη μάσκα ύπνου.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει έναν ιδιαίτερα δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram και γι΄αυτό προσπαθεί να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, όσο περισσότερα στιγμιότυπα γίνεται από την καθημερινότητά της.

Έτσι σήμερα το πρωί, θέλοντας να δείξει πως μάλλον την έχει "πλακώσει" το στρώμα και δεν έχει όρεξη να ξυπνήσει, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία είναι αγουροξυπνημένη, έχει τη μάσκα ύπνου και ζητάει να μην την ενοχλήσει κανείς όσο βρίσκεται σε καραντίνα.

Στο μεταξύ μιας και μιλάμε για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, έχετε δει ποια θεωρεί πως θα είναι η φετινή νικήτρια στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks;

Μάλιστα, όπως είναι σκεπασμένη με το πάπλωμα φαίνεται να μην φοράει τίποτα από κάτω και να είναι εντελώς γυμνή. Περιττό να πούμε πως η αποκαλυπτική φωτογραφία της, μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να "κολάσει" ολόκληρο το Instagram!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μέσω Insta Story η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Δήμητρα Αλεξανδράκη γυμνή

Μόλις χθες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη την "είπε" σε Φαίη Σκορδά και Νάνσυ Παραδεισανού στον αέρα του Πρωινού για το φλερτ που της χρέωσαν

«Είμαι απογοητευμένη από εσάς… Με εκθέσατε στον αέρα… Περίμενα ένα τηλεφώνημα από εσάς…» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ενώ εξήγησε πως το όλο θέμα δημιουργήθηκε γιατί πριν την καραντίνα είχε κάνει ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και είχε βγει με αυτή την παρέα.

Εμείς βέβαια είχαμε μοιραστεί μαζί σας και τότε υλικό, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Ιωάννα Τούνη να τα "σπάνε" σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσω skype στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά της που έχει αλλάξει σημαντικά τον τελευταίο καιρό λόγω της καραντίνας αλλά και στις ασχολίες με τις οποίες έχει καταπιαστεί.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: