Γεννητούρια στο σπίτι του Μπουράκ Χακί

Γέμισε αυγά ο κήπος του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεννητούρια στο σπίτι του Μπουράκ Χακί

Τα ευχάριστα έσκασαν για τον Μπουράκ Χακί, μιας και είχε μερικά πολύ όμορφα γεννητούρια στο σπίτι του. Οι κότες που έχει στην αυλή του γέννησαν και γέμισαν όλο τον κήπο αυγά, με τον ηθοποιό να μοιράζεται τα στιγμιότυπα στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σύντροφος της Χαράς Παππά από το GNTM, πέρασε το σημερινό του πρωινό στον κήπο του σπιτιού του, μαζί με τις κοτούλες του, οι οποίες γέννησαν και γέμισαν αυγά τον κήπο.

Βέβαια, είναι αλήθεια πως ο ηθοποιός περνάει μερικές δύσκολες στιγμές εν μέσω πανδημίας, μιας και πριν από λίγες μέρες, η Χαρά Παππά αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Μπουράκ Χακί, αφού μάζεψε τα αυγά, θέλησε να απαθανατίσει τα στιγμιότυπα και να τα μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως φαίνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, ο ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει πολύ την αγροτική ζωή.

Μπουράκ Χακί γεννητούρια στο σπίτι
Μπουράκ Χακί κότες

Μπουράκ Χακί κότες στον κήπο

Στο μεταξύ το σπίτι του Μπουράκ Χακί είναι πολύ στιλάτο, ιδιαίτερα η κουζίνα του

Η Χαρά Παππά, στο σπίτι που μένει στην Κωνσταντινούπολη, με τον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί, έχει με διαφορά την πιο στιλάτη κουζίνα που είναι βγαλμένη από περιοδικό διακόσμησης! Ο γνωστός ηθοποιός της μαγειρεύει κανονικά και την κάνει να "λιώνει"!

Το ζευγάρι μένει εδώ και καιρό στην Τουρκία, μιας και από τη μέρα που αρραβωνιάστηκαν, το μοντέλο αποφάσισε να ζήσει στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου.

Έτσι, η Χαρά Παππά δεν διστάζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον Μπουράκ Χακί, και μία από αυτές ήταν ένα υπέροχο στιγμιότυπο από την κουζίνα τους, στο οποίο ο ηθοποιός μαγειρεύει για την καλή του!

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί σπίτι