Η ανακοίνωση του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη στο Instagram

Συγκίνηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη στο Instagram

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από την οποία θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση για την καριέρα του και για το νέο τραγούδι του.

Τα βήματα του αδερφού του φαίνεται πως ακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος κάνει σιγά σιγά τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.

Έτσι πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο Youtube, το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Κάνε αυτό που θέλεις», με το βίντεο να θυμίζει πολύ το πρώτο τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει και ο Παντελής Παντελίδης στο youtube στο ξεκίνημα της δικής του καριέρας. Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε.

Σήμερα λοιπόν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το νέο βήμα που θα κάνει στην καριέρα του.

Κωνσταντίνος Παντελίδης τραγούδι

Η συγκινητική αποκάλυψη που έκανε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης πριν από λίγο καιρό για τον αδερφό του

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 ο τραγουδιστής έχασε την ζωή του! Σε ένα μήνα και κάτι κλείνουν 4 χρόνια από το τραγικό εκείνο συμβάν!

Ωστόσο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στο φως λεπτομέρειες από το τροχαίο, όπως το γράμμα που βρέθηκε πάνω στον τάφο του τραγουδιστή...

Παρά τον χαμό του, λοιπόν, τα τραγούδια του ακόμα σημειώνουν τρομερή επιτυχία και ακούγονται παντού! Πριν από 6 ημέρες, ο μικρός του αδερφός Κωνσταντίνος δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία έδειχνε πως σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό τα τραγούδια του Παντελίδη είχαν κατακτήσει τις πρώτες 10 θέσεις και είχαν βγει καλύτερα στην 50αδα!

Δείτε την ανάρτησή του:

Παντελίδης