Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιάζει σημείωμα για το τροχαίο! Βρέθηκε πάνω στον τάφο του...

Θύελλα αντιδράσεων! Τι λέει η μητέρα του;

Παντελής Παντελίδης: Ανατριχιάζει σημείωμα για το τροχαίο! Βρέθηκε πάνω στον τάφο του...

Ανατριχιάζει σημείωμα για το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! Βρέθηκε πάνω στον τάφο του, δείτε τι γράφει και θα πάθετε σοκ!

Την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών για το σημείωμα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, ζητά η μητέρα του, Αθηνά, με ανάρτησή της στο facebook.

«Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το parking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες ''Μας σκότωσε η μ@@@κισμένη'''; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Αθηνά ξύπνα. Στον εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά», γράφει το σημείωμα που βρήκε ο αδελφός του καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλος, και ανήρτησε επίσης στο Facebook.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Μετά το μυστηριώδες μήνυμα που αφήνει αιχμές για το μοιραίο βράδυ, η Αθηνά Παντελίδη ζητά να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Παντελής Παντελίδης σημείωμα για τροχαίο

Να σας θυμίσουμε και ότι χτες ήταν μέρα χαράς για την οικογένεια! Δείτε γιατί...

Παντελής Παντελίδης: Απαράδεκτο! Το απίστευτο αντικείμενο που βρέθηκε πάνω στον τάφο του! Στην φωτογραφία δεν το παρατήρησε κανείς...

Ένα αντικείμενο βρέθηκε πάνω στον τάφο του Παντελή Παντελίδη και το περιστατικό αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο! Στην αρχή δεν το είχε παρατηρήσει κανείς στην φωτογραφία!

Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε στο νεκροταφείο της Μεταμορφώσεως όπου βρίσκεται ο τάφος του τραγουδιστή που έκανε με τον θάνατό του όλους τους Έλληνες να δακρύσουν.

Καθημερινά, λοιπόν, τον επισκέπτονται σίγουρα η οικογένειά του και κάποιοι φίλοι και ο τάφος του είναι πάντα προσεγμένος! Όμως στην φωτογραφία που απαθανατίσαμε αποκλειστικά θα δείτε πως κάτω αριστερά δίπλα στο καντηλάκι του βρίσκεται παρατημένος ένας καφές!!!!

Παντελής Παντελίδης τάφος

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι από δικούς του ανθρώπους! Κανείς δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση που αγγίζει τα όρια της ασέβειας...

Έχετε δει επίσης το βίντεο από την κηδεία του που εξόργισε τους πάντες; Άρχισαν να παίζουν ξύλο έξω από την εκκλησία!