Παντελής Παντελίδης: Το βίντεο που είχε εξοργίσει τους πάντες! Είχε παιχτεί σε όλα τα κανάλια...

Είχε ξεσπάσει σάλος με το ρεπορτάζ!

Παντελής Παντελίδης: Το βίντεο που είχε εξοργίσει τους πάντες! Είχε παιχτεί σε όλα τα κανάλια...

Αυτό το βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη είχε εξοργίσει τους πάντες. Είχε παιχτεί σε όλα τα κανάλια και είχε ξεσπάσει σάλος με το ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην μουσική βιομηχανία, είχε γίνει ένα ρεπορτάζ σε δελτίο ειδήσεων όπου είχε φέρει θύελλα αντιδράσεων.

Αρκετά χρόνια πριν φύγει από την ζωή στο φριχτό τροχαίο και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν, είχε τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο μια από τις επιτυχίες του «Σε παραδέχομαι» όπου είπε μερικές ακατάλληλες λέξεις.

Δημοσιογράφος σε ρεπορτάζ που πραγματοποίησε μίλησε με άσχημα λόγια για τον αείμνηστο τραγουδιστή και συγκεκριμένα δήλωσε πως με τις εκφράσεις στο τραγούδι του υποτιμά τις γυναίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος και οι θαυμαστές του Παντελίδη να εξοργιστούν.

Παντελής Παντελίδης: «Πνίγηκε» από κόσμο το μαγαζί του τραγουδιστή! Ανατριχιαστική η φωτογραφία του στον τοίχο...

Ο Παντελής Παντελίδης με την κίνηση του αυτή δεν ήθελε να υποτιμήσει το γυναικείο φύλο, αλλά να δώσει παραπάνω έμφαση. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε δηλώσει πως αγαπάει τις γυναίκες, αφού μια γυναίκα ήταν η αφορμή που ξεκίνησε να τραγουδά.

Αυτό είναι το βίντεο:

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα....

Φωτογραφία από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα και η εικόνα είναι σκληρή....

Καθημερινά -ιδίως τις τελευταίες ημέρες- ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου του Παντελίδη βγαίνουν στο φως.

Ωστόσο, μια φωτογραφία από εκείνο το βράδυ, και συγκεκριμένα από το αμάξι στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, προκαλεί ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, στον ουρανό του αμαξιού υπάρχει ένας λεκές! Ο λεκές αυτός είναι από αίμα και μάλιστα η εικόνα έχει χαρακτηριστεί από την τροχαία πολύ σκληρή. Εμείς, την δημοσιεύουμε αλλά προειδοποιούμε ότι είναι για λίγους καθώς δεν μπορούν όλοι να την δουν:

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Παντελίδης φωτογραφία τροχαίο