Κατερίνα Στικούδη: Μετέτρεψε το σπίτι της σε στούντιο - Δείτε φωτογραφίες από μέσα

Δε χάνει χρόνο λόγω καραντίνας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Στικούδη: Μετέτρεψε το σπίτι της σε στούντιο - Δείτε φωτογραφίες από μέσα

Η Κατερίνα Στικούδη δεν αφήνει την καραντίνα να την κρατήσει πίσω από τη δουλειά της και γι΄αυτό το λόγο αποφάσισε να μετατρέψει όλο της το σπίτι σε κανονικό στούντιο και ανέβασε φωτογραφίες από μέσα στο Instagram της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται με την κάθε ευκαιρία. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει αναγκαστεί και αυτή να μείνει στο σπίτι της προκειμένου να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω της από τον κορωνοϊό.

Έτσι, αφού δεν μπορεί να πάει η ίδια στο στούντιο, έφερε το στούντιο στο σπίτι της και άλλαξε όλο το χώρο της, προκειμένου να μπορέσει μαζί με τον άντρα της νέα μουσική. Και μιας και είπαμε για τον άντρα της, δείτε την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη για τη γιορτή του.

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το home studio που δημιούργησε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως ετοιμάζει κάτι νέο.

Κατερίνα Στικούδη στούντιο στο σπίτι

Κατερίνα Στικούδη σπίτι

Πώς αποχαιρέτησε η Κατερίνα Στικούδη το My Style Rocks

Η Κατερίνα Στικούδη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει προσωρινά την αγαπημένη της εκπομπή και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

«Σήμερα θα προβληθούν τα τελευταία 2 επεισόδια του grmystylerocks που γυρίστηκαν περίπου πριν από μια βδομάδα! Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε κάποια στιγμή θα τελειώσει ! Μέχρι τότε να είστε προσεκτικοί και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του skaitv.gr ! Σήμερα στις 10:00 το βραδινό μας Gala!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.