Έσκασαν τα ευχάριστα - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο «Ρον» από το Χάρι Πότερ

"Ουρλιάζουν" οι φανς της ταινίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα ευχάριστα - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο «Ρον» από το Χάρι Πότερ

Τα ευχάριστα έσκασαν για έναν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών «Χάρι Πότερ», μιας και έγινε γνωστό πως ο Ρον Ουίσλι, δηλαδή ο Ρούπερτ Γκριντ, πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Πρόκειται για ένα από τους χαρακτήρες της ταινίας που αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο κολλητός φίλος του Χάρι Πότερ ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να φέρει μαζί με την αγαπημένη του στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και δεν μπορούμε να κρύψουμε πως έχουμε ενθουσιαστεί.

Τι δεύτερο του παιδί ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο και ένα ακόμα ζευγάρι γνωστών ηθοποιών. Σας έχουμε φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα!

Πολλοί τον θυμούνται ως τον έφηβο που έμπλεκε σε όλες τις περιπέτειες στο Χόγκουαρτς, ωστόσο ο Ρούπερτ Γκριντ μεγάλωσε και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια, προσθέτοντας ένα νέο μέλος σε αυτή.

Η αγαπημένη του Τζόρτζια Γρκουμ, είναι έγκυος. Σύμφωνα με το E! News και το People, ο Ρούπερτ και η εδώ και χρόνια σύντροφός του Τζόρτζια σύντομα θα γίνουν γονείς και είναι ενθουσιασμένοι.

«Ο Ρούπερτ Γκριντ και η Τζόρτζια Γκρουμ με χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και ζητούν να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ron και στα δύο sites.

Τι είναι το Χάρι Πότερ

Ο Χάρι Πότερ (αγγλικά: Harry Potter) είναι σειρά επτά μυθιστορημάτων φαντασίας από τη βρετανίδα συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Η σειρά αυτή περιγράφει έναν κόσμο μάγων με βασικό χαρακτήρα ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Χάρι Πότερ. Η κεντρική ιστορία των βιβλίων περιγράφει τον αγώνα του Χαρι Πότερ εναντίον του κακού μάγου Βόλντεμορτ ο οποίος θέλει να κατακτήσει τον κόσμο των μάγων.

Το πρώτο μυθιστόρημα, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος, κυκλοφόρησε στα αγγλικά το 1997 και στα ελληνικά τον Νοέμβριο του 1998. Και τα επτά βιβλία έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ο τίτλος του έβδομου βιβλίου της σειράς, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2006 στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, είναι Harry Potter and the Deathly Hallows και κυκλοφόρησε στις 21 Ιουλίου 2007 το οποίο σύμφωνα με τους εκδότες έσπασε όλα τα ρεκόρ, αφού η πρώτη έκδοση πούλησε 12 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην Αμερική.

Τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ είναι εξαιρετικά δημοφιλή με πωλήσεις που μέχρι τον Απρίλη του 2008 υπερβαίνουν τα 375 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Εντούτοις, έχουν δεχτεί οξεία κριτική από κάποιες ομάδες. Τα βιβλία εκδίδονται από την Bloomsbury Publishing Plc στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τη Scholastic Press στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Raincoast Books στον Καναδά και από την Ψυχογιός στην Ελλάδα. Τα πρώτα πέντε βιβλία έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τη Warner Bros..

Το τελευταίο μέρος της τελευταίας ταινίας, έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Ιουλίου του 2011, ενώ η πρεμιέρα στην Αμερική και σε άλλες χώρες έγινε στις 15 Ιουλίου του ίδιου έτους.