"Λιώσαμε" - Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες είναι full in love

Ποιος Νικηφόρος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες είναι full in love και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Η πανέμορφη Δανάη Μιχαλάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με τον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του και "λιώσαμε"!

Την γνωρίσαμε μέσα από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και δεν άργησε να γίνει αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχοντας, σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς λόγω του κορωνοϊού έχει βρει περισσότερο χρόνο για να αφιερώσει στην ίδια, όπως και στον σύντροφο της.

Μπορεί η καραντίνα να μας κρατάει για τα καλά κλεισμένους στα σπίτια μας, ωστόσο η Δανάη Μιχαλάκη, ευχήθηκε στον σύντροφό της, με τον πιο τρυφερό και καλοκαιρινό τρόπο.

Ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η ηθοποιός αναπόλησε τις καλοκαιρινές διακοπές που είχε κάνει με τον αγαπημένο της, και παράλληλα βρήκε την πιο κατάλληλη ευκαιρία για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Η Δανάη Μιχαλάκη, εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν όμορφο έρωτα με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο νεαρός ηθοποιός μάλιστα, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι». Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από το καλοκαίρι, που έκαναν διακοπές στην Κίμωλο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί.

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφερθεί αρχικά μόνο μία φορά τον Γιώργο Παπαγεωργίου, γράφοντας πως είναι ο φωτογράφος ενός πορτρέτου τους σε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο, όπως και ο Νικηφόρος με τη δική του σύντροφο, και περνάει όσο περισσότερη ώρα γίνεται μαζί ειδικά τώρα που είναι συνέχεια στο σπίτι.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram

Μάλιστα,