Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για τρέξιμο με καυτό σορτσάκι κι αναστέναξαν τα πεζοδρόμια

Έχει κορμάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για τρέξιμο με καυτό σορτσάκι κι αναστέναξαν τα πεζοδρόμια

Η Δέσποινα Βανδή απηύδησε μέσα στο σπίτι και έτσι αποφάσισε να βγει για λίγο έξω και να πάει για τρέξιμο φορώντας το πιο καυτό σορτσάκι που είχε! Όπως μπορείτε να φανταστείτε, "αναστέναξαν" μέχρι και τα πεζοδρόμια με την εμφάνισή της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν περνάει και τόσο δύσκολα στην καραντίνα και αυτό φαίνεται από τα συνεχόμενα insta story που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καθημερινά, η Δέσποινα Βανδή βρίσκει ένα σωρό ασχολίες για να περάσει δημιουργικά το χρόνο της όσο καιρό βρίσκεται στο σπίτι, με την μαγειρική να έχει την τιμητική της.

Έτσι αποφάσισε να αλλάξει το σημερινό της πρόγραμμα, πάτησε το "6" και βγήκε για τρέξιμο στην παραλία με το πιο καυτό σορτσάκι της. Το σώμα την είναι εξαιρετικό και γι' αυτό βέβαια φταίει η γυμναστική που κάνει καθημερινά.

Δέσποινα Βανδή πρόγραμμα γυμναστικής

Τις προάλλες επιχείρησε ένα πιο διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με την κόρη της Μελίνα αλλά δεν πέτυχε και τόσο

«Από χθες με κυνηγάει η κόρη μου να κάνω μαζί της ένα προγραμμα γυμναστικής από αυτά τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο! Και τελικά το αποφάσισα...» έγραψε στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε.

Στη συνέχεια ωστόσο η τραγουδίστρια φαίνεται τα βρήκε σκούρα αφού σε νέα της δημοσίευση έγραψε: «Αποφάσισα να ΜΗΝ το ξανακανω! Κουράστηκα και αισθάνθηκα ποσο με έχει επηρεάσει η βαθιά σχέση που έχω αναπτύξει με τον καναπέ μου ένα μήνα τώρα!!! Άι στο καλό! Αφού εγώ είμαι fan του #pilatesreformer τι το θελα!
Μεταξύ μας τώρα παίζει να ξέρετε κανένα καλό προγραμμα γυμναστικής στο διαδύκτιο να μου προτείνετε;».