Ποια Diana; Ο Κάρολος χορεύει και ξαναγίνεται έφηβος στην αγκαλιά της Καμίλα

Έτσι γιόρτασαν την επέτειό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Diana; Ο Κάρολος χορεύει και ξαναγίνεται έφηβος στην αγκαλιά της Καμίλα

Ο Κάρολος είναι εδώ και χρόνια ερωτευμένος με την Καμίλα, ήδη από την εποχή που παντρεύτηκε την Diana και αυτό είναι γνωστό σε όποιον ασχολείται με τη βασιλική οικογένεια. Το ζευγάρι χόρεψε για την επέτειό του και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έγινε ξανά έφηβος στην αγκαλιά της αγαπημένης του.

Λίγο καιρό μετά το θάνατο της αδικοχαμένης λαίδης, ο Κάρολος αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον μοναδικό έρωτα της ζωής του.

Ήταν άλλωστε γνωστό τοις πάσι πως ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ είχε δεσμό με την παντρεμένη τότε Καμίλα, ωστόσο επέλεξε να παντρευτεί την Diana γιατί ήταν νέα, ωραία και ανύπαντρη.

Έτσι, πλέον μετρούν μαζί 15 χρόνια γάμου και αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειό τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Άλλωστε στο ζευγάρι βρέθηκε ξανά μαζί μετά από τόσες μέρες που ο Κάρολος βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, και είπε να το γιορτάσει με την ψυχή του.

Ο γιος της Ελισάβετ είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, με τον ίδιο να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση όταν έγινε γνωστό το γεγονός, ενώ ανησυχία υπήρξε και για την υγεία της Καμίλα. Το ζευγάρι πλέον είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, κρατώντας βέβαια και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας φυσικά. Άλλωστε μιλάμε για την βασιλική οικογένεια.

Ο χορός και οι φωτογραφίες

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στo Instagram, ανέβηκαν μερικές φωτογραφίες και μερικά βίντεο με σκοπό να γιορτάσουν ο Κάρολος και η Καμίλα την επέτειό του και να ευχαριστήσουν τον αγγλικό λαό για τις ευχές που του έστειλε.

Μεταξύ του υλικού που ανέβηκε ήταν και ένα απολαυστικό βίντεο μέσα στο οποίο φαίνεται ο Κάρολος να χορεύει στην αγκαλιά της Καμίλα σε ρυθμούς του Έλβις.