Η ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Κάνει πρεμιέρα σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Σίας Κοσιώνη για πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Ένα νέο πρόγραμμα κάνει πρεμιέρα σήμερα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η Σία Κοσιώνη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση για το συγκεκριμένο project, με δυο φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΙ πριν λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει στροφή στην ποιότητα και να φέρει στην τηλεόραση ένα πρόγραμμα που θα είναι ενδιαφέρον για όλους τους τηλεθεατές και δεν έχει παιχτεί ξανά σε ένα τόσο μεγάλο κανάλι.

Πρόκειται για σειρά ντοκιμαντέρ Planet Earth που είναι παραγωγής BBC. Η σειρά Planet Earth ΙΙ, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τον πλανήτη μας από την οπτική γωνία των ίδιων των ζώων που τον κατοικούν.

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν θέλησε με δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε και η ίδια να κάνει γνωστό πως σήμερα θα γίνει η πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο.

Νέο πρόγραμμα ΣΚΑΙ

Σία Κοσιώνη Instagram

Ωστόσο, τι κάνει η Σία Κοσιώνη πριν πάει στο κανάλι για το δελτίο ειδήσεων; Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε και είναι πολύ τρυφερή.

Λίγα λόγια για το Blue Planet ΙΙ το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ

Η σειρά ντοκιμαντέρ Blue Planet το 2001, παραγωγής BBC, μας έδειξε για πρώτη φορά, τι συμβαίνει σε έναν κόσμο απροσπέλαστο για τους περισσότερους, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η σειρά Blue Planet ΙΙ συνεχίζει να μας μαγεύει με νέα πλάνα και νέες πληροφορίες για το πιο ανεξερεύνητο κομμάτι του πλανήτη μας: τους ωκεανούς. Από τις παγωμένες θάλασσες της Αρκτικής ως τα παραμυθένια νερά των κοραλλιογενών υφάλων, νέες ανακαλύψεις υπόσχονται να μας καταπλήξουν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σειρά κέρδισε βραβείο Emmy και βραβείο BAFTA ενώ η μουσική είναι σύνθεση του βραβευμένου Hans Zimmer. Η σειρά μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία σε τουλάχιστον 30 χώρες, μεταξύ των οποίων ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, η Δανία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Ν. Αφρική και πολλές άλλες. Η πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ στη Βρετανία συγκέντρωσε 14 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ συνολικά κατέκτησε τις τέσσερις πρώτες θέσεις στη δεκάδα των πιο δημοφιλών προγραμμάτων της χρονιάς στη χώρα.

Αναλυτικά οι μέρες μετάδοσης του Blue Planet II

  • Κυριακή 12 Απριλίου στις 22.20 (διπλό επεισόδιο)
  • Μ. Πέμπτη 16/4 και Μ. Παρασκευή 17/4 στις 22.30 (διπλά επεισόδια)
  • Μ. Σάββατο 18/4 στις 21.15